Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W wolnych chwilach maluje karty dla Code Colective i ich gry The Far Wilds. Takie raczej szybkie obrazki (i w dodatku niektóre maja już kilka ładnych miesięcy) bo w grze maja mieć zaledwie 250x250 wiec darujcie ze brak detalu ;]

Obok wstępne szkice, może sie komuś przydadzą... nie za bardzo wiem do czego :P

knight.jpg

possesion.jpg

arena.jpg

dwarf.jpg

balista.jpg

ent.jpg

mage.jpg

lysis.jpg

undead.jpg

temple.jpg

Uwagi jak zwykle mile widziane

Edytowane przez OmeN2501

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kupuje! a tak na serio - fajne, zarzuc czyms konkretnym :)

Napisano

Miodzio. Druga najbardziej mi się. Nie będę się niczego czepiał, bo to "szybciochy".

Napisano

wrzucaj mistrzu jak najczęściej etapy pracek bo to dużo mówi o tym jak powstaje praca, od czego zacząć, co jest najważniejsze co mniej ważne. I jeszcze jedno czy mnie pamięć zawodzi czy nie było jeszcze z tobą Q&A ? a jeśli nie było to dlaczego do cholery :]

Napisano

Rewelacyjne :) Masz świetny styl.

Napisano

hmm atkie małe co nieco od jednego z najlepszych z Was... klasa sama w sobie... bardzo fajnie ... Po prostu fenOMENalnie...:/

Napisano

gościu z uniesionym toporem i ostatnia robią wrażenie... szczególnie w przypadku ostatniej pokusiłbym się o "dużą" wersję ...

Napisano
  • Autor

Dzieki wszystkim za komentarze.

Co do sztwnosci misiekhc to tez to czuje :/ musze sobie poswiczyc takie luzniejsze malowanie anatomii bo cos w zle schematy wpadlem

A jesli chodzi o to gdzie sie uczylem malowac to... tu na forum glownie :P Zawsze biore sobie do serca uwagi w stosunku do moich jak i innych prac, analizuje co jest a co nie jest OK i przede wszystkim duuuuzzo rysuje ;] Szkoly plastycznej czy nawet jakiegos wakacyjnego kursu skonczonych nie mam - i to widac, slychac i czuc :P

Napisano

A próbowałeś robić coś w 3d? Jestem ciekaw, jak poradziłaby sobie osoba tak dobrze znająca 2D.

Napisano

Nice dude nice. Fajna sprawa z tymi szkicami. Sam teraz robie cos podobnego pod gre przegladarkowa i powiem ze troche mi to pomoglo :D

Napisano

Ciekawi mnie w jaki sposób kolorujesz

Korzystasz często z różnych trybów pędzla (overlay itp), czy tylko do różnych miejsc gdzie ważne są refleksy światła?

Przydałby się w końcu timelapse jakiś od Ciebie :)

Napisano

Ciekawi mnie w jaki sposób kolorujesz

Korzystasz często z różnych trybów pędzla (overlay itp), czy tylko do różnych miejsc gdzie ważne są refleksy światła?

Przydałby się w końcu timelapse jakiś od Ciebie :)

Napisano

swietne prace , jak zwykle świadome i klimatyczne :] .... zaprasza do odwiedzin mojego konta , mam tam kilka prac , grafika 2d zajmuje sie stosunkowo krótko jakieś 6 miesięcy , jestem bardzo ciekawy twojej opinii , uwag ,na pewno pomocną poradę pozdrawiam

Edytowane przez piofoks

Napisano

super.najbardziej wpadaja w oko wlasnie twoje koncepty i szkice.widac z nich, ze tworzysz z wyobrazni i masz pomysly na fajnie ujecia, postacie i otoczenie.