Napisano 21 Lipiec 200816 l W wolnych chwilach maluje karty dla Code Colective i ich gry The Far Wilds. Takie raczej szybkie obrazki (i w dodatku niektóre maja już kilka ładnych miesięcy) bo w grze maja mieć zaledwie 250x250 wiec darujcie ze brak detalu ;] Obok wstępne szkice, może sie komuś przydadzą... nie za bardzo wiem do czego :P Uwagi jak zwykle mile widziane Edytowane 2 Kwiecień 200915 l przez OmeN2501
Napisano 21 Lipiec 200816 l jak na takie małe conieco to niezłe ,czekam niecierpliwie na większe conieco :)
Napisano 21 Lipiec 200816 l Gdzie uczyłeś sie rysować? dobierac kolory i operować swiatłem i cieniem ?
Napisano 21 Lipiec 200816 l Miodzio. Druga najbardziej mi się. Nie będę się niczego czepiał, bo to "szybciochy".
Napisano 21 Lipiec 200816 l wrzucaj mistrzu jak najczęściej etapy pracek bo to dużo mówi o tym jak powstaje praca, od czego zacząć, co jest najważniejsze co mniej ważne. I jeszcze jedno czy mnie pamięć zawodzi czy nie było jeszcze z tobą Q&A ? a jeśli nie było to dlaczego do cholery :]
Napisano 21 Lipiec 200816 l hmm atkie małe co nieco od jednego z najlepszych z Was... klasa sama w sobie... bardzo fajnie ... Po prostu fenOMENalnie...:/
Napisano 22 Lipiec 200816 l Bez sensu, za mało detalu i w ogóle takie to niefotorealistyczne. ;) 5 stars.
Napisano 22 Lipiec 200816 l gościu z uniesionym toporem i ostatnia robią wrażenie... szczególnie w przypadku ostatniej pokusiłbym się o "dużą" wersję ...
Napisano 22 Lipiec 200816 l Autor Dzieki wszystkim za komentarze. Co do sztwnosci misiekhc to tez to czuje :/ musze sobie poswiczyc takie luzniejsze malowanie anatomii bo cos w zle schematy wpadlem A jesli chodzi o to gdzie sie uczylem malowac to... tu na forum glownie :P Zawsze biore sobie do serca uwagi w stosunku do moich jak i innych prac, analizuje co jest a co nie jest OK i przede wszystkim duuuuzzo rysuje ;] Szkoly plastycznej czy nawet jakiegos wakacyjnego kursu skonczonych nie mam - i to widac, slychac i czuc :P
Napisano 22 Lipiec 200816 l A próbowałeś robić coś w 3d? Jestem ciekaw, jak poradziłaby sobie osoba tak dobrze znająca 2D.
Napisano 22 Lipiec 200816 l Autor http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=38817 Jak na razie moja jedyna powazniejsza praca 3d. Strasznie mnie ciagnie do trzeciego wymiaru, ale nie mam za bardzo czasu na zglebianie tajnikow :/ Moze kiedys...
Napisano 22 Lipiec 200816 l Nice dude nice. Fajna sprawa z tymi szkicami. Sam teraz robie cos podobnego pod gre przegladarkowa i powiem ze troche mi to pomoglo :D
Napisano 29 Lipiec 200816 l Ciekawi mnie w jaki sposób kolorujesz Korzystasz często z różnych trybów pędzla (overlay itp), czy tylko do różnych miejsc gdzie ważne są refleksy światła? Przydałby się w końcu timelapse jakiś od Ciebie :)
Napisano 29 Lipiec 200816 l Ciekawi mnie w jaki sposób kolorujesz Korzystasz często z różnych trybów pędzla (overlay itp), czy tylko do różnych miejsc gdzie ważne są refleksy światła? Przydałby się w końcu timelapse jakiś od Ciebie :)
Napisano 30 Lipiec 200816 l swietne prace , jak zwykle świadome i klimatyczne :] .... zaprasza do odwiedzin mojego konta , mam tam kilka prac , grafika 2d zajmuje sie stosunkowo krótko jakieś 6 miesięcy , jestem bardzo ciekawy twojej opinii , uwag ,na pewno pomocną poradę pozdrawiam Edytowane 30 Lipiec 200816 l przez piofoks
Napisano 30 Lipiec 200816 l super.najbardziej wpadaja w oko wlasnie twoje koncepty i szkice.widac z nich, ze tworzysz z wyobrazni i masz pomysly na fajnie ujecia, postacie i otoczenie.