Napisano 25 Lipiec 200816 l Dobry dzion :D Kolejna ( ostatnia juz ufff...) praca z buldogamy. Don Kishot w wersji barbarzyńcy. Umęczył już mię nieco ten temat psów ale zabawy było po pachi. Mam nadzieję, że się spodoba i że nie będzie tak, że się nie spodoba ;). Na Wasze zdrowie!
Napisano 25 Lipiec 200816 l podobaja mnie sie te Twoje odchyly ;) swietnie z kolorkami walczysz pozdrowki :)
Napisano 25 Lipiec 200816 l ale pokręcone masz pomysły, świetny koncept, mina żubra mówi wszyyyystko ;)
Napisano 25 Lipiec 200816 l RastaWół :P ? świetne ! brakuje mi tylko cienia na podłożu ^^ Edytowane 25 Lipiec 200816 l przez mrozik26
Napisano 25 Lipiec 200816 l no no no! ale wkradły ci się tam niedoróbki ;) lewa przednia noga wyraźnie wycięta, grunt sobie a żubr sobie, coś ten zad mi tam skręca nie tak jak powinien no i ta opaska na łbie ... chyba to za wcześnie skróciłeś, powinno być jej więcej widać. chyba :D
Napisano 25 Lipiec 200816 l sam bawol, czy co to tam jest, mistrzowski:) ale wlasnie nie lezy mi, w jaki sposob siedzi na ziemi, wydaje sie wklejony co splaszca strasznie pracę...
Napisano 25 Lipiec 200816 l Dla mnie bomba. Faktycznie moznaby bylo dopasowac bardziej podloze ale uwazam, ze nie jest to tak istotone. Czekam na wiecej takich klimatow. pzdr
Napisano 27 Lipiec 200816 l Autor Tułałem się po tym internecie w poszukiwaniu konstruktywnego komentarzy i oto mam :). Szczerze dzięki Panowie za te słowa. To cenny prezent. Pozdrawiam serdecznie- Nubb.
Napisano 27 Lipiec 200816 l Pomysł ciekawy. Rzekłbym, że ta praca jest nawet lepsza od tych poprzednio wrzuconych. Czekam na kolejne.