Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dobry dzion :D

Kolejna ( ostatnia juz ufff...) praca z buldogamy. Don Kishot w wersji barbarzyńcy. Umęczył już mię nieco ten temat psów ale zabawy było po pachi. Mam nadzieję, że się spodoba i że nie będzie tak, że się nie spodoba ;).

Na Wasze zdrowie!

harothpasaarwebaj0.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

RastaWół :P ? świetne !

brakuje mi tylko cienia na podłożu ^^

Edytowane przez mrozik26

Napisano

no no no! ale wkradły ci się tam niedoróbki ;) lewa przednia noga wyraźnie wycięta, grunt sobie a żubr sobie, coś ten zad mi tam skręca nie tak jak powinien no i ta opaska na łbie ... chyba to za wcześnie skróciłeś, powinno być jej więcej widać. chyba :D

Napisano

sam bawol, czy co to tam jest, mistrzowski:) ale wlasnie nie lezy mi, w jaki sposob siedzi na ziemi, wydaje sie wklejony co splaszca strasznie pracę...

Napisano

Dla mnie bomba. Faktycznie moznaby bylo dopasowac bardziej podloze ale uwazam, ze nie jest to tak istotone. Czekam na wiecej takich klimatow. pzdr

Napisano
  • Autor

Tułałem się po tym internecie w poszukiwaniu konstruktywnego komentarzy i oto mam :). Szczerze dzięki Panowie za te słowa. To cenny prezent. Pozdrawiam serdecznie-

Nubb.

Napisano

Pomysł ciekawy. Rzekłbym, że ta praca jest nawet lepsza od tych poprzednio wrzuconych. Czekam na kolejne.