Nubb Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 Dobry dzion :D Kolejna ( ostatnia juz ufff...) praca z buldogamy. Don Kishot w wersji barbarzyńcy. Umęczył już mię nieco ten temat psów ale zabawy było po pachi. Mam nadzieję, że się spodoba i że nie będzie tak, że się nie spodoba ;). Na Wasze zdrowie!
lordbiernac Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 podobaja mnie sie te Twoje odchyly ;) swietnie z kolorkami walczysz pozdrowki :)
mant-raz Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 ale pokręcone masz pomysły, świetny koncept, mina żubra mówi wszyyyystko ;)
mrozik26 Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 (edytowane) RastaWół :P ? świetne ! brakuje mi tylko cienia na podłożu ^^ Edytowane 25 Lipiec 2008 przez mrozik26
wollny Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 no no no! ale wkradły ci się tam niedoróbki ;) lewa przednia noga wyraźnie wycięta, grunt sobie a żubr sobie, coś ten zad mi tam skręca nie tak jak powinien no i ta opaska na łbie ... chyba to za wcześnie skróciłeś, powinno być jej więcej widać. chyba :D
kolegaalek Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 sam bawol, czy co to tam jest, mistrzowski:) ale wlasnie nie lezy mi, w jaki sposob siedzi na ziemi, wydaje sie wklejony co splaszca strasznie pracę...
ManiakS Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 Dla mnie bomba. Faktycznie moznaby bylo dopasowac bardziej podloze ale uwazam, ze nie jest to tak istotone. Czekam na wiecej takich klimatow. pzdr
Nubb Napisano 27 Lipiec 2008 Autor Napisano 27 Lipiec 2008 Tułałem się po tym internecie w poszukiwaniu konstruktywnego komentarzy i oto mam :). Szczerze dzięki Panowie za te słowa. To cenny prezent. Pozdrawiam serdecznie- Nubb.
Marduk Napisano 27 Lipiec 2008 Napisano 27 Lipiec 2008 Pomysł ciekawy. Rzekłbym, że ta praca jest nawet lepsza od tych poprzednio wrzuconych. Czekam na kolejne.
janko1987 Napisano 28 Lipiec 2008 Napisano 28 Lipiec 2008 Jestem ciekaw co następnego wymyslisz normalnie ! :)
Rekomendowane odpowiedzi