Posted July 27, 200816 yr The Dark Knight to nowe przygody Batmana. Film w Polsce będzie miał premierę 8 sierpnia. Na łamach CGSociety pojawił się artykuł poświęcony efektom specjalnych w tym filmie (rozmowa z Paulem Franklinem). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=267
July 28, 200816 yr Batman zawsze był wyjątkową postacią w światowym kinie , miejmy nadzieje , że tym razem pokaże kolejny raz swój urok ciemnego wojownika :).
July 28, 200816 yr Fragmenty filmu byly krecone w technologii IMAX(65mm), wiec chyba warto bedzie sie przejsc do tego kina, sam jestem ciekaw jaka bedzie roznica :D
July 28, 200816 yr Taka ciekawostka... na imdb.com film jest na pierwszym miejscu w top250 :) Ciekawe czy smierc Heat'a Ledgera miala z tym cos wspolnego.
July 28, 200816 yr dobry koles ten Batman, jednak poprzednia czesc byla taka sobie... Powrot Batmana byl swietny!
July 30, 200816 yr Kurczę, aż trudno mi uwierzyć, że ten film jest tak dobry jak to wszyscy komentują. No cóż jakoś przywykłem do tego, że im nowsze produkcje tym bardziej ręce opadają ;P widać mamy wyjątek, się przekonamy. :]