Napisano 27 Lipiec 200816 l The Dark Knight to nowe przygody Batmana. Film w Polsce będzie miał premierę 8 sierpnia. Na łamach CGSociety pojawił się artykuł poświęcony efektom specjalnych w tym filmie (rozmowa z Paulem Franklinem). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=267
Napisano 28 Lipiec 200816 l Batman zawsze był wyjątkową postacią w światowym kinie , miejmy nadzieje , że tym razem pokaże kolejny raz swój urok ciemnego wojownika :).
Napisano 28 Lipiec 200816 l Fragmenty filmu byly krecone w technologii IMAX(65mm), wiec chyba warto bedzie sie przejsc do tego kina, sam jestem ciekaw jaka bedzie roznica :D
Napisano 28 Lipiec 200816 l Taka ciekawostka... na imdb.com film jest na pierwszym miejscu w top250 :) Ciekawe czy smierc Heat'a Ledgera miala z tym cos wspolnego.
Napisano 28 Lipiec 200816 l dobry koles ten Batman, jednak poprzednia czesc byla taka sobie... Powrot Batmana byl swietny!
Napisano 30 Lipiec 200816 l Kurczę, aż trudno mi uwierzyć, że ten film jest tak dobry jak to wszyscy komentują. No cóż jakoś przywykłem do tego, że im nowsze produkcje tym bardziej ręce opadają ;P widać mamy wyjątek, się przekonamy. :]