Napisano 29 Lipiec 200816 l Spróbuję przyłączyć się do bitwy, może uda mi się coś zrobić w terminie :) Edytowane 7 Wrzesień 200816 l przez Kuba
Napisano 7 Sierpień 200816 l Autor Ok trzeba odstawić granie i trochę popracować :) ok 6300 trisów. Ciąć?
Napisano 7 Sierpień 200816 l Technicznie można przyciąć imo - ręce, klatka, odwłok, da radę sporo ciachnąć.
Napisano 7 Sierpień 200816 l nie wiem co to jest za zawijaniec na plecach czy to organiczne czy nie będzie w kazdym razie mozna pochalstac troche i nadwyzke wrzucic na ten zawiniety ogonek zeby nieby byl taki kawdratowy i na te obręcze na niem jesli maja być organiczne
Napisano 11 Sierpień 200816 l Autor Zjechałem do ok 4900, nie wiem czy nie wyrzucę złomu z pleców, bo jakoś mi już nie podchodzi.
Napisano 11 Sierpień 200816 l Super wyglada, bardzo podobaja mi sie rece. Moze dodaj jakis detal na odwlok i podkresl rysy "twarzy". Pozdrawiam.
Napisano 12 Sierpień 200816 l ło musze przyspieszyć... Bardzo fajnie to teraz wygląda Powodzenia w dalszej pracy:)
Napisano 16 Sierpień 200816 l nie jest zle , wyszedl całkiem całkiem, moza by sie pobawic jeszcze specularem zeby go uatrakcyjnic, poza tym jest w zupełnie innej stylistyce łacznie z texturami niz te postacie ktore do tej pory robiles, czyli mozna powiedzieć do przodu
Napisano 16 Sierpień 200816 l Autor Wrzucam kolejny update, na razie mi się już znudziło, wracam do trzaskania w genofagi :) Na razie wyszło mi 4860 trisów.
Napisano 17 Sierpień 200816 l no coraz lepjej wygląda, łapiesz fajny klimat, moze jszcze Ci cos wpadnie do głowy zeby przy nim zmajstrować, napewno z Twoich modeli ktore widziałem ten jest najlepszy moim zdaniem
Napisano 3 Wrzesień 200816 l Autor Model od kilku tygodni leżał odłogiem, nie chce mi się już przy nim nic robić.
Napisano 3 Wrzesień 200816 l To co zrobiłeś mu na odwłoku jest po prostu incredible. Może byś skrobnął szybkiego tutka jak uzyskać takie detalki :)
Napisano 3 Wrzesień 200816 l Autor No co ty, przecież to zwykły jakoś tam tilujący się wzorek z google, z którego zrobiłem normala plus specular. Niestety żadne czary :)
Napisano 4 Wrzesień 200816 l A już myślałem że coś przy tym czarowałeś i jakoś ręcznie to wyskubałeś :)
Napisano 4 Wrzesień 200816 l czasem a moze częściej wystarczają prostsze metody :D , stworek wygląda cool