Posted July 29, 200816 yr Spróbuję przyłączyć się do bitwy, może uda mi się coś zrobić w terminie :) Edited September 7, 200816 yr by Kuba
August 7, 200816 yr nie wiem co to jest za zawijaniec na plecach czy to organiczne czy nie będzie w kazdym razie mozna pochalstac troche i nadwyzke wrzucic na ten zawiniety ogonek zeby nieby byl taki kawdratowy i na te obręcze na niem jesli maja być organiczne
August 11, 200816 yr Author Zjechałem do ok 4900, nie wiem czy nie wyrzucę złomu z pleców, bo jakoś mi już nie podchodzi.
August 11, 200816 yr Super wyglada, bardzo podobaja mi sie rece. Moze dodaj jakis detal na odwlok i podkresl rysy "twarzy". Pozdrawiam.
August 12, 200816 yr ło musze przyspieszyć... Bardzo fajnie to teraz wygląda Powodzenia w dalszej pracy:)
August 16, 200816 yr nie jest zle , wyszedl całkiem całkiem, moza by sie pobawic jeszcze specularem zeby go uatrakcyjnic, poza tym jest w zupełnie innej stylistyce łacznie z texturami niz te postacie ktore do tej pory robiles, czyli mozna powiedzieć do przodu
August 16, 200816 yr Author Wrzucam kolejny update, na razie mi się już znudziło, wracam do trzaskania w genofagi :) Na razie wyszło mi 4860 trisów.
August 17, 200816 yr no coraz lepjej wygląda, łapiesz fajny klimat, moze jszcze Ci cos wpadnie do głowy zeby przy nim zmajstrować, napewno z Twoich modeli ktore widziałem ten jest najlepszy moim zdaniem
September 3, 200816 yr Author Model od kilku tygodni leżał odłogiem, nie chce mi się już przy nim nic robić.
September 3, 200816 yr To co zrobiłeś mu na odwłoku jest po prostu incredible. Może byś skrobnął szybkiego tutka jak uzyskać takie detalki :)
September 3, 200816 yr Author No co ty, przecież to zwykły jakoś tam tilujący się wzorek z google, z którego zrobiłem normala plus specular. Niestety żadne czary :)