D4D4L Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 (edytowane) Siemka Co do audi to sam nie wiem jakie :/ a4 quattro chyba ale nic poza tym dostalem do oswietlenia oshadowania itp itd. Mental + PS + eee Herbacia :) Model nie mój jeszcze raz pisze :) Co do reszty hum...2 dni roboty...render po 10 min na fotke.. w rozdzialce 2000x1500 eee humm a i tak opony mi też się nie podobają ale juz eh :P moze jutro poprawie :) Siemka Updatek :) taki tam render jeden juz z dla zabawy hehe :) Edytowane 19 Sierpień 2008 przez D4D4L update
patry Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 Podobać się :) Ale zwiększ ilość hm... depth'ów czy jakoś tak, bo światło przechodzi Ci przez jedną warstwę szkła, a przez drugą już nie ;) Oponom zmiękczyłbyś odbicia i byłoby git, a nie tak jak teraz :D O, i w ujęciu z tyłu na tylnym nadkolu Ci się softbox brzydko "urywa" :P
pecet Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 Co do audi to sam nie wiem jakie :/ a4 quattro chyba to zerknij na oznaczenia na klapie bagażnika ;)
trosiek Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 szczerze mówiąc mi się strasznie nie podoba ;) jest trochę krzywo (no ale fakt model nie twoj). lakier wygląda jakby clay w pewnych miejscach, materiał opon, a o felgach już nie wspomnę. a audi to jest a6. a4 z czasów tego z rendera ma zupełnie inny tył, ale przód prawie identyczny.
Pussik Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Czemu tylko 10min na render? Lakier do poprawy, ma bardzo ciemna obwódkę na powierzchni niemal równoległej do kamery. Mała postprodukcja w PS byłaby wskazana, bp np. znaczek "A6" niknie w refleksie. Swoją droga, jak zrobiłeś refleksy w tym studio?
D4D4L Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Napisano 6 Sierpień 2008 Siemka patry - aj ten softbox :D olal sprawe :P ale juz poprawione ehe oponki tez nowe i te dephy są dobre tylko za durzy kontrast etc ;) pecet - aj no tak :D slepota nie boli haha Master Kiełbaster - spamer :D no ale ta jest sztucznie wlasnie poprawiam hehe :) trosiek - Yh no cuz :P bywa hehe Pussik - Na farme siadlem ona ma powa haha :D Lakier jest dobry to w post produkcji tak ściemnilem te ranty, A co do reflexów to hum 3 plany z spotem na nie i zalatwilo reflex reszta to AE i post produkcja, plik mial z 40 layherów, 6 na lakier, i po kilka na detale nie było custom paintowania więc moge animke strzelic hehe :) (btw to ty do mnie napisalas na gg?)
Pawelkos Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Straszne opony, shader felg tez slaby, nie podoba mi sie widoczny "rog" tla studia
dynia Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 sztucznie to wyglada tło ma za duzy kontrast koła materiały jakies nie ładne
D4D4L Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Napisano 19 Sierpień 2008 Upek w pierwszym poście :) polecialo nowe studio materialy itp taki 1 dzien roboty :)
dynia Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 tło nie ładne znowu, opana jakas dziwna chodzi o napisy, całkowicie nie potrzebny dof
Pawelkos Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Brzydkie studio, napisy na oponie nie bardzo pasuja do takiego auta, brzydki DOF, slabe AA
Homa Napisano 22 Sierpień 2008 Napisano 22 Sierpień 2008 Widać troszkę, że ten drugi render "dla zabawy" - pierwszy znacznie lepszy jak dla mnie :)
Rekomendowane odpowiedzi