Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siemka

Co do audi to sam nie wiem jakie :/ a4 quattro chyba ale nic poza tym dostalem do oswietlenia oshadowania itp itd.

front1js3.th.jpgbackdf0.th.jpg

Mental + PS + eee Herbacia :)

Model nie mój jeszcze raz pisze :)

Co do reszty hum...2 dni roboty...render po 10 min na fotke.. w rozdzialce 2000x1500 eee humm a i tak opony mi też się nie podobają ale juz eh :P moze jutro poprawie :)

Siemka

Updatek :) taki tam render jeden juz z dla zabawy hehe :)

fin2om4.th.jpg

Edytowane przez D4D4L
update
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Podobać się :)

Ale zwiększ ilość hm... depth'ów czy jakoś tak, bo światło przechodzi Ci przez jedną warstwę szkła, a przez drugą już nie ;)

Oponom zmiękczyłbyś odbicia i byłoby git, a nie tak jak teraz :D

O, i w ujęciu z tyłu na tylnym nadkolu Ci się softbox brzydko "urywa" :P

Napisano

szczerze mówiąc mi się strasznie nie podoba ;) jest trochę krzywo (no ale fakt model nie twoj). lakier wygląda jakby clay w pewnych miejscach, materiał opon, a o felgach już nie wspomnę. a audi to jest a6. a4 z czasów tego z rendera ma zupełnie inny tył, ale przód prawie identyczny.

Napisano

Czemu tylko 10min na render?

Lakier do poprawy, ma bardzo ciemna obwódkę na powierzchni niemal równoległej do kamery.

Mała postprodukcja w PS byłaby wskazana, bp np. znaczek "A6" niknie w refleksie.

Swoją droga, jak zrobiłeś refleksy w tym studio?

Napisano

Siemka

patry - aj ten softbox :D olal sprawe :P ale juz poprawione ehe oponki tez nowe i te dephy są dobre tylko za durzy kontrast etc ;)

pecet - aj no tak :D slepota nie boli haha

Master Kiełbaster - spamer :D no ale ta jest sztucznie wlasnie poprawiam hehe :)

trosiek - Yh no cuz :P bywa hehe

Pussik - Na farme siadlem ona ma powa haha :D Lakier jest dobry to w post produkcji tak ściemnilem te ranty, A co do reflexów to hum 3 plany z spotem na nie i zalatwilo reflex reszta to AE i post produkcja, plik mial z 40 layherów, 6 na lakier, i po kilka na detale nie było custom paintowania więc moge animke strzelic hehe :) (btw to ty do mnie napisalas na gg?)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności