Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Oleksiak skórkę poprawiłem, myślałem że przejdzie taka jak jest :P powininem zrigować skórę jak obierałem banana to miałbym dużo mniej roboty teraz :)

odbicie w blacie dziwne ale fizycznie poprawne, nic się nie da zrobić :P

dodałem listwy przypodłogowe, na refce nie było ale raz się żyje :D

wiedziałem że do szfek ktoś się przyczepi ale tak mają być :P miałem napisać to jak rendery postowałem ale zapomiałem, a mechanizm jaki stoi za otwieraniem jest niezwykle sprytny, naciska się delikatnie drzwiczki a one lekko odskakują :) dla szuflad są wnęki gdzie wkłada się rękę i ucina palce :D

z owocami coś mi nie poszło więc wiele się nie zmieniło:/

i dzięki ;) btw poprawiłem link do drugiego zooma

Pawelkos dzięki za komkent :) design tradycyjnie nie mój :P część "błędów" poprawiłem część nie, mikrofala zostaje nawet podoba mi się taka dziwna :P

Endriu_M

dzięki :)

-------------------

i nikt nie zauważył, że na tym zielonym "zakończeniu" po lewej, na dole przy podłodze geometria mi się zapadła i jakiś babolec wyskoczył :) ale sam zauważyłem

to na ścianie to nie cagły :P miały być jakieś panele jakieś takie prawie drewniane czy coś, ale męczyłem się z tym długo, ciągle mi jakieś błędy wyskakiwały, a to normalne się powywracały i vray głupiał albo nie czytał poprawnie layerowanej textury, efekty były słabe więc ostatecznie zostawiłem gołe :) ale nadal coś mi nie pasuje w tej ścianie:/ może zrobić bardziej pociągłe te panele?

lepiej? :)

t_4m_a0fbe83.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ojj przyjemnie. Widać że się poprawiło jestem na tak :D Uchwyt od torby masz nie symetryczny na końcu już się nie chciało poprawiać ? :) 3 szafka od góry ma jakiś dziwne odbicie pod drzwiczkami. Tam w narożniku gdzie zielony listwa nad blatem styka się ze ścianą też jest jakieś dziwne obicie.

I taka mała propozycja co do tego odbicia na tej powierzchni co się wcześniej tak jej czepiałem :P - może spróbuj przesunąć jeden kieliszek na drugą stronę wazy to będzie się on w tej powierzchni odbijał i będzie wiadome o co kaman :D

Btw. pracka i tak pinkna. mechanizm fajny ;).

Edytowane przez Oleksiak

Napisano
  • Autor

Oleksiak dzięki za koment :)

co do torby to jest symetryczna, ale lekko zbendowałem uchwyty żeby nie były proste jak ze stali hartowanej :P może wydawać się że jest z nimi coś nie tak choć mi się nie wydaje nie ważne jak bardzo bym się starał :P

co do dziwnego odbicia pod trzecią szafka, jesli chodzi Ci o to małe czarne to "logo producenta" a jesli o to duże pod spodem to okap :P

tam na zielonej listwie odbija się kran, też mi się nie podoba, za bardzo skupia uwagę, będzie trzeba w shopie wyretuszować :P

a co do odbicia na pionowej ściane stołu to próbowałem właśnie coś takiego zrobić za pomocą noża ale ustwiłem go zbyt blisko krawędzi i nawet nie ma się jak odbijać:) kielichy podobają mi się w tym miejscu gdzie są ale właśnie wpadł mi do głowy inny pomysł, tam za owocami postawię butle z winem albo wyciągnę tą z pierwszej kuchni albo zrobią bardzoiej fikuśną :) zobaczymy co wyjdzie :)

i dzięki ;)

markus23 dzięki ;)

Napisano

Poprawiłem post powyżej miało być "poprawiło" a nie "poprawiłem" :P

To że tam jest okap to wiem heheh :D Tak chodzi mi o to logo producenta jeżeli będzie większa rozdziałka to powinno wyjść ładnie bo teraz moim zdaniem wygląda jak coś dziwnego :P

Jak wpadł pomysł to "work work" jak to mawiają peony ;)

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Oleksiak danke :)

no to poprawiłem refleks i dodałem flaszkę ;) za pierwszym razem jak zarzuciłem render vray bez powodu nie chciał wczytać mapki diffuse dla ściany :/ i 30 min w plecy :P ale fixnąłem i to :)

t_kitchen3m_f139159.jpg

już mi się ta vizka nie podoba to chyba można uznać że skończona :D

dzięki wszystkim za komenty!

kończe z vizkami, już mi się nie chce ;) znudziły mi się :D

cheers!