Luki Luki Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 Moze chodzi ci o giovanniego wlasnie: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=43&t=394755 A w poprzednim poscie to zrobilem kilka skrotow myslowych i uproszczen, ale generalnie chodzilo mi o to ze malo jest np takich rzeczy jak te wyzej, chociaz moze on tez robi za duzo potworow;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 O kurw, mistrz! (widze leandera i empecka w tym watku na cgtalku :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 O kurw, mistrz! (widze leandera i empecka w tym watku na cgtalku :D ) Szpieg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Stalker ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 (widze leandera i empecka w tym watku na cgtalku :D ) Wlasnie nie rozumiem dlaczego w tych wszystkich nowych systemach spolecznosciowych tak mocno kladzie sie nacisk na rozwoj narzedzi inwigilacji tej spolecznosci :) Odnosnie dziewczyny Lukiego, to z kazda wizyta w tym watku bardziej mi sposob potraktowania wlosow nie pasuje. Wg mnie gestosc linii, silny kontrast, jakas mechanicznosc w sposobie ich odtworzenia, zaburza odbior reszty postaci, lekkiej i prosciej, celniej uchwyconej. Zrobilem maly overpaint wlosow (a konkretnie gaussian blur ;) i wydaje mi sie, ze lepiej wychodzi twarz, prostota bryly i inne zalety tego modelu A teraz biore gazete i ide tam gdzie mnie zaden system nie wysledzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziczyzna Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 co za wieś, kilka słuw krytiki i posty wyżucają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 Leander, masz troche racji. Wlosy to zdjecie. Mi sie podobaja, moze jakbym byl lepszy w rysowaniu to bym je poprostu narysowal, a ze nie jestem, to sa takie wlasnie. Takie jak po Twoich poprawkach teoretycznie moglyby byc, ale pod warunkiem ze cos wiecej zrobilbym z nimi, bo sa zbyt plaskie. I tak jak juz chyba pisalem, moglbym w tym mieszac i mieszac, jak zawsze, ale kiedys musialem powiedziec sobie ze wystarczy. Zaplanowalem sobie z nia scenke, mam juz ukonkretyzowany pomysl, upozowalem sobie boxowy model, pod niego bede deformowal i modelowal ubranie, ktore bedzie calkiem nowe. Do tego scenografia itp. Kiedy to bedzie to nie wiem, niewykluczone ze wcale, jak to juz nie raz bywalo. Zrobilem krotki i niepelny turnaround. Wyglada troche inaczej, bo nie chcialo mi sie bawic z animowanymi maskami. dziczyzna - szkoda ze nie zdazylem przeczytac Twojej krytyki, jesli byla tak dobra jak Twoja znajomosc ortografii szkoda mi tym bardziej. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Ladne, czyste, przyjemne. Na avatar daj sobie te renderki, bo frontowo tak sobie imo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Eeeeee.... slicznosci!!! W turn`roundzie wyglada jeszcze lepiej imo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axis Mundi Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Ekstra pracka jest naprawdę przyjemna! bez poprawek :) mała dygresja: i podzelam twoja awersje do miliara fejsof, purchli, zmarchow, zakamarow i calego tego gowna zibruszowego. durnie nasraja, narobia sie, fakture skorki zrobia, ze niby do low poly a wejdzie pierwsza mipmapa i 95% ich pracy w kubel. zapominaja o bryle a nawala gowna i ze niby jest slicznie. taka dygresja z mojego podworka. P. to tak poważnie czy tylko za dużo browara po robocie? Wytrzeźwiej zanim posty wrzucasz. To z linkiem w twoim wykonaiu do czyjegoś posta że jest gównem to było przegięcie a pieprzenie że ktoś nawrzuca tego zibraszowego gówna to rzeczywiście brzmi jak z podwórka .. dokładnie twojego podwórka. Nie ma to nic wspólnego (to co mówię) z tym co ty robisz nie twierdzę że sam robisz niewiadomo co ale rób swoje, bierz swoje grabki idź do swojej piaskownicy a nie mieszasz z błotem ogrom ludzi którzy mają swój system sposób czy co tam innego na 3D w Zbrushu. I pieprzysz także że ktoś się narobi i mało z tego zostaje... weź 10 oddechów przed napisaniem posta może bardziej przemyślisz co smarujesz! Masz tu linka obejżyj sobie modele a potem filmik Warhammer Online http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=62405&page=1&pp=15 Wkur... nerwowałeś mnie tym linkiem do czyjegoś posta, nie twierdże że ten ktoś jest git bo nie jest ale nie rób takiego pieniactwa i gówna na forum ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 (edytowane) wybczcie że zaśmiecam wątek ale ręce mi opdają. axis kompletnie nie zrozumiałeś o czym pisałem. mam dla ciebie radę: czytaj ze zrozumieniem. a propos modeli które pokazałleś. są najprzeciętniejszą niczym nie wyróżniającą się z setek tysięcy innych rzemieśliniczą chałturą. EOT Edytowane 3 Wrzesień 2008 przez P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziab Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Gratulacje za Exotique 4 !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 8 Październik 2008 Autor Share Napisano 8 Październik 2008 Dzieki:). . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 fajna pracka, taka mila i neutralna dla oka. Troche zachiaga stylem Andrew Hickinbottom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 9 Październik 2008 Autor Share Napisano 9 Październik 2008 No tak, to pewnie nieuniknione porownanie. Prawdopodobnie dlatego, ze Andy jest jednym z bardzo niewielu gosci ktory nie robi ani fotorealizmu, ani fantasy/sci-fi i wlasciwie tylko on przychodzi personalnie do glowy kiedy myslimy o toonowych panienkach. Ja nie czuje zeby akurat nim tracalo. Jak juz mowilem jestem fanem roznych rysownikow i ilustratorow, takich jak sanecjack, rodguen, arthur de pins, sushixav i cale mnostwo innych. To wszystko ogolnie sklada sie na moje inspiracje, z ktorych biore sobie po trochu to co mi sie podoba, zwykle nieliteralnie. Rysownikow fajnych toonowych laseczek jest od cholery i wygodniej jest nimi inspirowac. Prezentuja cale mnostwo styli i kazdy ma swoj, nikt tam tez nie mowi ze to wszystko zrzyna z disneya;). No ale to takie tam gadanie. Jak ktos widzi w tym Andyego to pewnie zupelnie nieswiadomie pod niego jechalem;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 świetny, "cute" modelik, czy będzie animowany? Bo aż się prosi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi