adek Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Platige Image podjęło się dystrybucji filmu krótkometrażowego Bartka Kika i Kuby Jabłońskiego pt. „Lekcja nieskończoności” ("Teaching Infinity"), wyprodukowanego przez studio Indeks oraz Państwową Wyższą Szkołę Filmową Telewizyjną i Teatralną (PWSFTviT). Wkrótce będziemy mogli obejrzeć zwiastun filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 "PWSFTviT" to moim zdaniem wyczesany skrot, a nie jakies marne VFS na przyklad... Pelna nazwa przypomina mi niegdysiejsze dlugie tytuly - cos jak "Polska Panstwowa Szkola Filmowa czyli rzecz o tym, jak to nazwa powagi dodac chciano, albo "bo normalnie w Polsce sie nie da". :P (szydze z nazwy szkoly, nie z filmu ani jego autorow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 A ja sie nie moge doczekac listy plac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Znowu Cię nie będzie czy tym razem masz być podwójnie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Jest wyczesane :) Chłopaki naprawde kawałek zycia w to włożyli ale opłacało sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 hehe prrszalony.Ciekaw jestem kto sie wpisze w promotors i mentors :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Stal Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Stara Wiktora Zbyszku. Jak jestes ciekaw to spytaj autorow. Twoja ciekawosc zostanie zaspokojona. I Bedziesz szczesliwszy. ;-) salut Dziadek Stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARMAN2005 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 A co to miało być? Aaa, to tylko trailer. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 bardzo smakowicie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 fajne- bardzo mi się podoba trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 sranie w banie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi