Levus Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 (edytowane) Na Zbrush Central pojawił się bardzo ciekawy timelapse traktujący o modelowaniu znanego piłkarza. Na ponad 100 minutowym materiale video Albert Feliu pokazuje w zasadzie cały proces sculptowania modelu. Video powinno zainteresować zarówno początkujących jak i doświadczonych modelerów. LINK! TYMCZASOWO BRAK MOŻLIWOŚCI ŚCIĄGNIĘCIA Dowiedziałem się, że oprócz problemu z transferem jest jakiś inny problem którego autor nie chce wyjawić:/ Jak się dowiem co i jak dam linki lub jakiś reupload. Edytowane 9 Sierpień 2008 przez Levus 1
Tomala Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Właśnie miałem zapodać tego newsa :D Całkiem fajne filmiki.
adek Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Niestety, ale wideo zniknęło: [Videos erased for lack of bandwidth]
Temporal Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Na ponad 100 minutowym materiale video Albert Feliu pokazuje w zasadzie cały proces sculptowania modelu. eee sorki ale gdze to niby jest? moze jestem slepy ale nie widze nigdzie zadnego video do zassania
Rekomendowane odpowiedzi