adek Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 NVidia udostępnia graczom prawdziwą fizykę. Technologia NVIDIA PhysX i procesory graficzne GeForce rozpoczynają nową erę gier komputerowych. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=292
eco Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 ...wiadomość brzmiąca jak artykuł sponsorowany- i jeszcze reklama na zakończenie -szkoda że zapomniano dodać ze to "cudo" stworzyła zupełnie inna firma - AGEIA Technologies, którą podkupiła Nvidia- takie prawa rynku- ale autor wiadomości mógł przytoczyć to i owo, bo naprwdę brzmi to jakby to pisał ktoś z działu PR Nvidii
deshu Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 mozliwe ze sie myle ale, ageia nie stworzyla cuda, tylko PhysX
patry Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 wr... czy jest tu ktoś kto instalował te sterowniki na xp 64? Przez to cholerstwo komp mi się zaczął sam restartować i musiałem z awaryjnego te sterowniki usuwać...
SYmek Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 ...wiadomość brzmiąca jak artykuł sponsorowany- i jeszcze reklama na zakończenie -szkoda że zapomniano dodać ze to "cudo" stworzyła zupełnie inna firma - AGEIA Technologies, którą podkupiła Nvidia- takie prawa rynku- ale autor wiadomości mógł przytoczyć to i owo, bo naprwdę brzmi to jakby to pisał ktoś z działu PR Nvidii Uwaga o tyle przesadzona, że 90% wszystkich newsów na max3d.pl wygląda jak artykuł sponsorowany, tylko pozazdrościć sponsorów ;)
Master Kiełbaster Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 raczej przekopiowana ze strony nvidi :P
cfaniak Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 Czy to już oznacza, że radeony wypadają z gry w ciągu kilku lat?
adek Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Napisano 14 Sierpień 2008 Symek, eco: No nie. Nie jest to żaden artykuł sponsorowany i takich nie było jeszcze. Jeśli będą to będą oznaczone odpowiednio i zapewne będą wrzucone do innego worka. Zamieściłem oficjalny komunikat jaki dostałem od PR'u NVidii. Nie było go nawet jeszcze na stronie NVidii. Wydał mi się na tyle atrakcyjny, że go zamieściłem. Związany z wydarzeniem jakim jest SIGGRAPH ...
eco Napisano 14 Sierpień 2008 Napisano 14 Sierpień 2008 ...po prostu interesowałem się tymi "cudami" jakim jest technologia PhysX -rzeczywiście wiadomość jest ciekawa, szczególnie że fizyka w grach traktowana jest po macoszemu- a nad takimi technologiami pracują również i konkurenci (AMD/ATI oraz Intel)i niewątpliwie będzie się działo w tym temacie- ja tylko się przyczepiłem do wydźwięku- miała być wiadomość a wyszła reklama- wiem że wszystkie informacje wychodzące od "PR.a.LUDZI" brzmią jak reklama- ale w sumie zamiast tak obszernego tekstu wolałbym suchą informację- pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi