Jump to content

Recommended Posts

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dla mnie wszystko jest troszke za bardzo rozmazane, jakbym miał wade wzroku... a nie mam ;D A może ?

Posted

z ta siatka to chyba wszystkiego bo jesli dobrze mysle to padlo podejrzenie ze to foto no coz wsumie takie wrazenie robi no ale czego w CG sie nie da dzis zrobic :)

Posted

Siatka oczywiscie jest, rodzieilcozsc niska tylko 800 x 600, martwia mnie przedewszytkim plamy na scianach niewiem co zwiekszyc lub zmienic, GI to irriadance map(high-domyslnie) i light cache to sudv. na 300. co wiecej to niewiem... a no i bym zapomnial wazne :) na poprzednim nie bylo widac musze poprawic nozki w krzeselkach chyba sa rozjedzajace sie:)

Posted

Chciałem siatkę bo to wyglądało mi na zdjęcie :D Takie realistyczne zrobiłeś

Masz racje krzesła musisz zmienić (nogi od krzeseł)

Posted

Jak dla mnie naprawdę fajnie, tylko zmniejszył bym ten reflect. Mam praktycznie identyczne meble w kuchni i nie mają takich mocnych odbić :P

I ta mozaika pomiędzy meblami strasznie niewyraźna jest...

Posted

A czemu misia wywaliłeś :D? Ile minut Ci to się renderuje? Tak na oko :) Bo efekt końcowy naprawde jest super przypomina zwykłe zdjęcie

Posted (edited)

ech chyba długo dosc ale to przez moj sprzet :P ech mniewiecej 3 godziny chyba nawet 2h 44 minuty, a sprzet Pentium IV 2 ghz 1gb ram, radeon 9600

(albo w ustawieniach v ray cos namotałem :) )

dorenderowałem jeszcze dwa małe sceny z no imo detalami takimi :)

http://www.voila.pl/357/0g1hv/index.php?get=1&f=1

http://www.voila.pl/358/dh2hp/index.php?get=1&f=1

Edited by wojtek5261