Napisano 19 Luty 200421 l moze tak male badanie ? aby lepiej dostrzec potencja naszego polskiego rynku proponuje aby odpowiedzi na ten post byly zblizone do tych w tytule. chodzi o to aby zorientowac sie ilu z nas robi to co robi za kase ( tzn. zyje z tego albo ma choc na piffko czy fajki ;-)) a ilu jest hobbystow? he?
Napisano 19 Luty 200421 l khekhe Drug :D yahuto: kasa, satysfakcja, hobby - pasuja wszystkie trzy. Najmniej rozrywka, bo w moim wieku ma sie juz inne rozrywki niz 3D khe, khe. a na free to jest czas w liceum, tkktttt salut Dziadek Stal
Napisano 19 Luty 200421 l lub w technikum :P Jak narazie hobby. Daje mi to troche satysfakcji ( 6 miejsce w ostatniej bitwie 2d -lol ). Kasa może przyjdzie z czasem. Rozrywka - w pewnym stopniu napewno.
Napisano 19 Luty 200421 l ja to traktuje jak hobby, rozrywka, zajecie czasu, zrobienie czegos zeby pokazc sobie ze cos potrafie :)
Napisano 19 Luty 200421 l ja to robie dla sexu moją dziewczyne podnieca jak tworze w maxie boxy, musze uwazac ze spherami bo kiedys jak utworzylem jedną to prawie bylo po wszystkim... BTW ona wyglada zupelnie jak ta leandera i drug\'a :) greets :)
Napisano 19 Luty 200421 l Jako hobby i jednocześnie dla kasy:D. Teraz to nawet olewam szkołę na rzecz grafiki, mam nadzieję, że w przyszłości będę w ten sposób zarabiał (btw to już w sumie trochę zarobiłem:)).