dziczyzna Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Ano witam zrobiłem sobie taki model, nie wiem czy dokończę, modelowane w blenderze. [ATTACH]57997[/ATTACH]
mirach Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Witam Popraw temat, to tak na poczatek. Po drugie, i chyba wazniejsze, to jest ludzka stopa? Bo jesli tak, nie wyglada do konca jak trzeba :)
Vega Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Witam *Palce są za długie *Kostka wystaje jak patrzysz na stopę od góry, a tutaj wygląda jak była by trochę wgnieciona. Tak powiedzmy wgnieciona. Powinna być bardziej odstająca. To tyle mogę powiedzieć ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia.
dziczyzna Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Napisano 1 Wrzesień 2008 Popraw temat, to tak na poczatek. a co z nim nie tak ? jak dla mnie jest ok. Jak najbardziej pasuje do tematu stopy.
d00b Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619
marcin wuu Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 chodzi o to że powinieneś przeczytać reguły nazewnictwa wątków i zatytuować swój np. "obiekt3d: stopa", "postać3d: giczoł", albo "model3d: dolna ręka szympansa"
Gomez Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 (edytowane) Czemu tak po nim jedziecie? Ile ja na tym forum gniotow z zbrusha widze? Jakies babolowate niewiadomoco a to przynajmniej przypomina stope i to bardzo przypomina. Troche porawek i bedzie spoko (chodzi mi o ogolny ksztalt a nie o detale). Poszukaj na tej stronie tutka o modelowaniu stopy http://www.androidblues.com/ Moze juz z niego korzystales ale jesli tak to musisz jeszcze nad tym popracowac. Vega ma racje, inne rzeczy tez do dopracowania. W normalnym polozeniu stopy, plasko na ziemi, byloby ci chyba latwiej. Wiecej refek no i swoja stope mozesz latwo tak obejrzec. Temat naprawde popraw, taki regulamin. Edytowane 1 Wrzesień 2008 przez Gomez
mirach Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Czemu tak po nim jedziecie? huh? ktos tu po nim jedzie? O,o
Gomez Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 No ze nie ludzka i ze "dolna reka szympansa" XD
Vega Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Każdy od czegoś zaczynał i nie zawsze było to co zrobiliśmy było idealne :D nawet teraz tak jest. Chłopak dopiero zaczyna i się uczy. Jak na początki dobrze mu idzie. Niech zmieni to co zostało tutaj napisane, a będzie ok :)
mirach Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 No ze nie ludzka i ze "dolna reka szympansa" XD no bo ma za dlugie te palce :D Nikt nie pisze Wyp**** z takim modelem itp. A co do modelu, to jeszcze siatka by sie przydala zeby oceniac topologie i moc sie powymadrzac na ten temat :)
JmTm00 Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 ...ej no bez przesady z tym jechaniem...przecie są szympansowate a to tylko skojarzenie wszak, jak się je skróci to mamy stópke.....ale w sumie autor nie napisał do kogo ona należy więc trudno mówić o "za długich"...cholera wi. Pozdrawiam
bapi23 Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 Niech napisze ktos kto skończył WSMS (Wyższa Szkoła Modelowania Stóp - dla niewtejemniczonych):D. Jeżeli to początki twoich zmagań z organiką to nie jest źle i fakt że modelujesz ręcznie troche załagadza pogląd na cały model:p
Bacry Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 nie rozumiem co masz na myśli pisząc, że modelował ręcznie?
Gomez Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 To takie pogardliwe okreslenie polymodelingu ;) bapi - powiem ci ze gdyby to wysculptowal to dopiero bylaby lipa, bo zarzucilby "detal".
Rekomendowane odpowiedzi