Jump to content

Recommended Posts

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

*Palce są za długie

*Kostka wystaje jak patrzysz na stopę od góry, a tutaj wygląda jak była by trochę wgnieciona. Tak powiedzmy wgnieciona. Powinna być bardziej odstająca.

To tyle mogę powiedzieć ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Posted (edited)

Czemu tak po nim jedziecie? Ile ja na tym forum gniotow z zbrusha widze? Jakies babolowate niewiadomoco a to przynajmniej przypomina stope i to bardzo przypomina. Troche porawek i bedzie spoko (chodzi mi o ogolny ksztalt a nie o detale). Poszukaj na tej stronie tutka o modelowaniu stopy http://www.androidblues.com/ Moze juz z niego korzystales ale jesli tak to musisz jeszcze nad tym popracowac.

Vega ma racje, inne rzeczy tez do dopracowania.

W normalnym polozeniu stopy, plasko na ziemi, byloby ci chyba latwiej. Wiecej refek no i swoja stope mozesz latwo tak obejrzec.

Temat naprawde popraw, taki regulamin.

Edited by Gomez
Posted

Każdy od czegoś zaczynał i nie zawsze było to co zrobiliśmy było idealne :D nawet teraz tak jest. Chłopak dopiero zaczyna i się uczy. Jak na początki dobrze mu idzie. Niech zmieni to co zostało tutaj napisane, a będzie ok :)

Posted
No ze nie ludzka i ze "dolna reka szympansa" XD

no bo ma za dlugie te palce :D

Nikt nie pisze Wyp**** z takim modelem itp. A co do modelu, to jeszcze siatka by sie przydala zeby oceniac topologie i moc sie powymadrzac na ten temat :)

Posted

...ej no bez przesady z tym jechaniem...przecie są szympansowate a to tylko skojarzenie wszak, jak się je skróci to mamy stópke.....ale w sumie autor nie napisał do kogo ona należy więc trudno mówić o "za długich"...cholera wi. Pozdrawiam

Posted

Niech napisze ktos kto skończył WSMS (Wyższa Szkoła Modelowania Stóp - dla niewtejemniczonych):D. Jeżeli to początki twoich zmagań z organiką to nie jest źle i fakt że modelujesz ręcznie troche załagadza pogląd na cały model:p