Pawel Lipka Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Na mnie jakos te prace nie dzialaja pozytywnie. Jest w nich jakas ulomnosc, brzydota, moze troche dziwactwa..czuc potencjal, ale jakos mnie odpychaja stylistycznie. Nie wiem co jest przez Ciebie zamierzone, a co nie wiec nie bede sie technicznie rozgadywal, bo moge nie trafic zupelnie, ale moze jakiegos doprecyzowania tego stylu brakuje. Tak zeby miec pewnosc, ze to jest przekonanie, a nie nieumiejetnosci. Ale wierze w Twoj sukces, bo chcesz cos przekazac i bedziesz to robil co raz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugaj Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2010 śmiało pisz, bo coś może być zamierzone ale wciąż nie być dobrym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugaj Napisano 27 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2010 graficznie mi najwyrazniej nie idzie, wracam do maziania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Ewidentnie mocniej zaznacyzl bym bielizne, aktualnie pozycja dlon, dziwny niezdrowy usmiech i i nieznaczna zmiana koloru odiezy przywodza na mysl jakies niezdrowe zooliflskie pobudki, tego jegomośćia ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beesart Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 hehe spoko :) ostatnia praca fajnie się zapowiada :)dajesz dajesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugaj Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 (edytowane) nowa rzecz. krytka jak zwykle bardzo potrzebna Edytowane 25 Maj 2010 przez Bugaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maury Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Masz bardzo dobre tematy prac, maja jakis przekaz. Podoba mi się, że masz prace w wesołych barwach i w smutnych, nie ograniczasz się do depresyjnych grafik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugaj Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 (edytowane) może i kiczowate, ale zawalczyłem z anatomią Edytowane 3 Czerwiec 2010 przez Bugaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariossan Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Czemu kiczowate? Jak dla mnie to fajne. Ja bym tylko oddzielil wilka od tla, bo sie zlewaja. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugaj Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 dalej sobie ćwiczę portret magdy inspirowany pracami Lois van Baarle http://loish.deviantart.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Nie wiem czy te dysproporcje są celowe, ale na ostatnim świetnie z nimi wyszło :D Trochę oświetlenie się pogubiło, brzuch, prawa ręka i lewa są inaczej oświetlone, głowa rzucałaby cień na cycuszki itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 najfajniejszy fragment moim zdaniem to swiatlo na twarzy... poprawilbys ta lewa dlon w sensie palce i by bylo spoko ;) tez widze, ze zamiast ryc na egzamy to sobie malujesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugaj Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 szalony dysproporcje mi tka same wychodzą:P chyba za dlugo bez przerwy siedze i wogle tego nie widze:D Selfu- robie wszystko by sie nie uczyc hist graf:P nawet pokoj odkurzyłem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 kocham Loish, ale szczerze mówiąc nie widze tutaj jakiegoś powiązania ;D ale chyba to dobrze? :D że nie widać inspiracji, tylko ze sie do czegoś własnego dochodzi? :D Pani z wilczkiem podoba mi sie i wcale nie uważam jej za kiczowatą. wręcz przeciwnie, w życiu takiego motywu nie widziałam :D zamiatasz, generalnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugaj Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2010 taki szkic o ktorym nie wiem co myslec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 zapowiada się ciekawie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugaj Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 nowa praca. inna. chyba sie przełamałem w koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi