Napisano 18 Kwiecień 201014 l Na mnie jakos te prace nie dzialaja pozytywnie. Jest w nich jakas ulomnosc, brzydota, moze troche dziwactwa..czuc potencjal, ale jakos mnie odpychaja stylistycznie. Nie wiem co jest przez Ciebie zamierzone, a co nie wiec nie bede sie technicznie rozgadywal, bo moge nie trafic zupelnie, ale moze jakiegos doprecyzowania tego stylu brakuje. Tak zeby miec pewnosc, ze to jest przekonanie, a nie nieumiejetnosci. Ale wierze w Twoj sukces, bo chcesz cos przekazac i bedziesz to robil co raz lepiej.
Napisano 18 Kwiecień 201014 l Autor śmiało pisz, bo coś może być zamierzone ale wciąż nie być dobrym pomysłem
Napisano 27 Kwiecień 201014 l Ewidentnie mocniej zaznacyzl bym bielizne, aktualnie pozycja dlon, dziwny niezdrowy usmiech i i nieznaczna zmiana koloru odiezy przywodza na mysl jakies niezdrowe zooliflskie pobudki, tego jegomośćia ;) Pozdrawiam.
Napisano 25 Maj 201014 l Autor nowa rzecz. krytka jak zwykle bardzo potrzebna Edytowane 25 Maj 201014 l przez Bugaj
Napisano 26 Maj 201014 l Masz bardzo dobre tematy prac, maja jakis przekaz. Podoba mi się, że masz prace w wesołych barwach i w smutnych, nie ograniczasz się do depresyjnych grafik:)
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Autor może i kiczowate, ale zawalczyłem z anatomią Edytowane 3 Czerwiec 201014 l przez Bugaj
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Czemu kiczowate? Jak dla mnie to fajne. Ja bym tylko oddzielil wilka od tla, bo sie zlewaja. pozdro
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Autor dalej sobie ćwiczę portret magdy inspirowany pracami Lois van Baarle http://loish.deviantart.com/
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Nie wiem czy te dysproporcje są celowe, ale na ostatnim świetnie z nimi wyszło :D Trochę oświetlenie się pogubiło, brzuch, prawa ręka i lewa są inaczej oświetlone, głowa rzucałaby cień na cycuszki itd.
Napisano 3 Czerwiec 201014 l najfajniejszy fragment moim zdaniem to swiatlo na twarzy... poprawilbys ta lewa dlon w sensie palce i by bylo spoko ;) tez widze, ze zamiast ryc na egzamy to sobie malujesz ;]
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Autor szalony dysproporcje mi tka same wychodzą:P chyba za dlugo bez przerwy siedze i wogle tego nie widze:D Selfu- robie wszystko by sie nie uczyc hist graf:P nawet pokoj odkurzyłem:P
Napisano 4 Czerwiec 201014 l kocham Loish, ale szczerze mówiąc nie widze tutaj jakiegoś powiązania ;D ale chyba to dobrze? :D że nie widać inspiracji, tylko ze sie do czegoś własnego dochodzi? :D Pani z wilczkiem podoba mi sie i wcale nie uważam jej za kiczowatą. wręcz przeciwnie, w życiu takiego motywu nie widziałam :D zamiatasz, generalnie ;)