Loki Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Witam, potrzebuję 4-5 zdjęć w dobrej rozdzielczości torebki z białym proszkiem. Problem jest taki że potrzebuję tego na białym i czarnym tle, i nigdzie nie moge znaleźć w dobrej rozdzielczości i niewysokiej cenie. (torebka leży - pod kilkoma kątami robione zdjęcia, torebka stoi, torebka opiera się o coś itp) Coś jak działka kokainy (oczywiscie nie dosłownie, moze byc mąka w takiej torebeczce, albo sól, no cokolwiek białego). Zdjęcie nie musi byc robione w jakimś mega odjechanym profesjonalnym studio :) Jeśli ktoś miał by pod ręką dobry aparat (ja właśnie nie mam :/) i chwilkę czasu żeby zrobic takie 2-3 zdjęcia - nie poskąpię reputacji.
Loki Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Witam, potrzebuję 4-5 zdjęć w dobrej rozdzielczości torebki z białym proszkiem. Problem jest taki że potrzebuję tego na białym i czarnym tle, i nigdzie nie moge znaleźć w dobrej rozdzielczości i niewysokiej cenie. (torebka leży - pod kilkoma kątami robione zdjęcia, torebka stoi, torebka opiera się o coś itp) Coś jak działka kokainy (oczywiscie nie dosłownie, moze byc mąka w takiej torebeczce, albo sól, no cokolwiek białego). Zdjęcie nie musi byc robione w jakimś mega odjechanym profesjonalnym studio :) Jeśli ktoś miał by pod ręką dobry aparat (ja właśnie nie mam :/) i chwilkę czasu żeby zrobic takie 2-3 zdjęcia - nie poskąpię reputacji.
Gość cam_mad Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 ile tego proszku ma byc w tej torebeczce i dokladnie jakie chcesz ujecia?
Gość cam_mad Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 ile tego proszku ma byc w tej torebeczce i dokladnie jakie chcesz ujecia?
Loki Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 chodzi mi o cos mniej wiecej takiego jak te 3 bazgroły (zbliżenia na ten woreczek), i jak ten 4 (tylko na czarnym i białym tle)
Loki Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 chodzi mi o cos mniej wiecej takiego jak te 3 bazgroły (zbliżenia na ten woreczek), i jak ten 4 (tylko na czarnym i białym tle)
JmTm00 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 qrde no teraz juz sie nie wykpisz !!!! MAM CIĘ :D !!! http://www.kujawsko-pomorska.policja..._KWP/narko.jpg :P Pozdro
JmTm00 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 qrde no teraz juz sie nie wykpisz !!!! MAM CIĘ :D !!! http://www.kujawsko-pomorska.policja..._KWP/narko.jpg :P Pozdro
Loki Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 damn it! znalazłeś mnie :D chłopaki z komendy złapali gościa co przechodził na czerwonym i chcemy go o "posiadanie i rozporowadzanie" przycisnąć :) - trzeba dowody że tak powiem "do ręki dać" :D - joke - chodzi generalnie o projekt plakatu dla klubu we wrocławiu - nie wiem czy w ogóle ten projekt przejdzie, wiec nie mam z tego na razie zadnej kasy - stąd tez kasy nie proponuje
Loki Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 damn it! znalazłeś mnie :D chłopaki z komendy złapali gościa co przechodził na czerwonym i chcemy go o "posiadanie i rozporowadzanie" przycisnąć :) - trzeba dowody że tak powiem "do ręki dać" :D - joke - chodzi generalnie o projekt plakatu dla klubu we wrocławiu - nie wiem czy w ogóle ten projekt przejdzie, wiec nie mam z tego na razie zadnej kasy - stąd tez kasy nie proponuje
Traitor Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Lol hehe, rano pewnie antyterrorysci zapukaja Ci w okienko o swicie:)
Traitor Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Lol hehe, rano pewnie antyterrorysci zapukaja Ci w okienko o swicie:)
Levus Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 rozmiar xl za 5$ znalazłem tu: http://www.fotolia.com/id/7743502 poszukaj na stockach różnych..
pecet Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Tylko czarne, bo białego tła nie miałem pod ręką. http://members.lycos.co.uk/marekrybacki/konnekt/Untitled-5.jpg Jakość nie powala, ale nie mam czym oświetlić. To tylko mąka :P 1
Loki Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Napisano 8 Wrzesień 2008 Senk ju wery macz!!! Levus a pecet w szczególności :) Są dokładnie takie jak trzeba pececie drogi. Reputacja przyznana, niestety Levus dałem Ci niedawno za coś i nie mogę już na razie więcej :) Wątek można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi