Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, potrzebuję 4-5 zdjęć w dobrej rozdzielczości torebki z białym proszkiem. Problem jest taki że potrzebuję tego na białym i czarnym tle, i nigdzie nie moge znaleźć w dobrej rozdzielczości i niewysokiej cenie. (torebka leży - pod kilkoma kątami robione zdjęcia, torebka stoi, torebka opiera się o coś itp)

Coś jak działka kokainy (oczywiscie nie dosłownie, moze byc mąka w takiej torebeczce, albo sól, no cokolwiek białego). Zdjęcie nie musi byc robione w jakimś mega odjechanym profesjonalnym studio :)

Jeśli ktoś miał by pod ręką dobry aparat (ja właśnie nie mam :/) i chwilkę czasu żeby zrobic takie 2-3 zdjęcia - nie poskąpię reputacji.

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Witam, potrzebuję 4-5 zdjęć w dobrej rozdzielczości torebki z białym proszkiem. Problem jest taki że potrzebuję tego na białym i czarnym tle, i nigdzie nie moge znaleźć w dobrej rozdzielczości i niewysokiej cenie. (torebka leży - pod kilkoma kątami robione zdjęcia, torebka stoi, torebka opiera się o coś itp)

Coś jak działka kokainy (oczywiscie nie dosłownie, moze byc mąka w takiej torebeczce, albo sól, no cokolwiek białego). Zdjęcie nie musi byc robione w jakimś mega odjechanym profesjonalnym studio :)

Jeśli ktoś miał by pod ręką dobry aparat (ja właśnie nie mam :/) i chwilkę czasu żeby zrobic takie 2-3 zdjęcia - nie poskąpię reputacji.

Napisano

ile tego proszku ma byc w tej torebeczce i dokladnie jakie chcesz ujecia?

Napisano

ile tego proszku ma byc w tej torebeczce i dokladnie jakie chcesz ujecia?

Napisano
  • Autor

chodzi mi o cos mniej wiecej takiego jak te 3 bazgroły (zbliżenia na ten woreczek), i jak ten 4 (tylko na czarnym i białym tle)

nnntn7.jpg

nnntn7.1793b9f54d.jpg

Napisano
  • Autor

chodzi mi o cos mniej wiecej takiego jak te 3 bazgroły (zbliżenia na ten woreczek), i jak ten 4 (tylko na czarnym i białym tle)

nnntn7.jpg

nnntn7.1793b9f54d.jpg

Napisano
  • Autor

damn it! znalazłeś mnie :D chłopaki z komendy złapali gościa co przechodził na czerwonym i chcemy go o "posiadanie i rozporowadzanie" przycisnąć :) - trzeba dowody że tak powiem "do ręki dać" :D - joke - chodzi generalnie o projekt plakatu dla klubu we wrocławiu - nie wiem czy w ogóle ten projekt przejdzie, wiec nie mam z tego na razie zadnej kasy - stąd tez kasy nie proponuje

Napisano
  • Autor

damn it! znalazłeś mnie :D chłopaki z komendy złapali gościa co przechodził na czerwonym i chcemy go o "posiadanie i rozporowadzanie" przycisnąć :) - trzeba dowody że tak powiem "do ręki dać" :D - joke - chodzi generalnie o projekt plakatu dla klubu we wrocławiu - nie wiem czy w ogóle ten projekt przejdzie, wiec nie mam z tego na razie zadnej kasy - stąd tez kasy nie proponuje

Napisano
  • Autor

Senk ju wery macz!!! Levus a pecet w szczególności :)

Są dokładnie takie jak trzeba pececie drogi.

Reputacja przyznana, niestety Levus dałem Ci niedawno za coś i nie mogę już na razie więcej :)

Wątek można zamknąć.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.