Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

1 sierpnia wystartował Ogólnopolski Konkurs na najlepszy krótkometrażowy film animowany – „animuj Warszawę!”. Temat konkursu: „Warszawa wczoraj i dziś. Pokaż Twój obraz miasta.” Prace nadsyłać można do 20 października 2008 roku.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=322

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eee konkurs tylko dla Warszawiaków.... :P bo co może wiedzieć o Warszawie taki prosty chłop z prowincji podkarpacie jak ja :)

Napisano

eee nie konkurs dla Warszawiaków... w nazwie konkursu wyraźnie jest napisane ze to ogólnopolski konkurs! Warszawa to tylko temat... termin bliski, więc do roboty trzeba się brać:)

Napisano

To miasto przytulilo mnie na ladnych kilka lat i stalo sie niemal blizsze niz rodzinne... Nie wazne co mowia Krakowiacy, Wroclawianie, Lodzianie czy Poznaniacy - Warszawa zdecydowanie ma w sobie cos. Z reszta, jaki mozna zorganizowac ogolnopolski konkurs w tym temacie? Animuj Wolke Mala? ;)

edit

Tylko co w tym terminie mozna sensownego sklecic? Ciekawym efektow.

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Wrocłaffianie som najlepsii. A tak na poważnie to szkoda, że chodzi o Warszawkę Nie byłem i jakoś mnie nie ciągnie:P soł nie ma co animować:(

Napisano

Bez jaj, Warszawa jest stolica tego kraju i ma bogata historie, ktora z pewnoscia wielu Krakusow zna lepiej, niz niektorzy Warszawiacy;)

Poza tym na stronie organizatora (Muzeum Powstania Warszawskiego jezeli dobrze pamietam) jest baza informacji, ktore moga pomoc.

Nie trzeba byc Warszawiakiem, zeby cos skleic, chociaz z pewnoscia bycie tutaj moze ulatwic.

Napisano

SSn4k3 -> nie byłeś w Warszawie i Cię nie ciągnie... no i? ;)

Napisano

Zbyszek, ale to jest ponoc konkurs dla ludzi bez talentu, wiedzy i doswiadczenia, a ty to wszystko ewidentnie masz, wiec pewnie by cie wykluczyli. :)