Napisano 16 Wrzesień 200816 l Właśnie pojawiła się wersja 1,5 NEX-a pluginu dla Autodek Maya (7+) przyspieszającego proces modelowania Do końca miesiąca dla ludzi którzy skorzystają z kodu 20% zniżki ;) Coupon code: CGTALK a do tego 30 dniowy trial :) szczegóły tutaj Edytowane 16 Wrzesień 200816 l przez Destroyer
Napisano 16 Wrzesień 200816 l Autor jest nawet dostępny dla Mayi 2009 która będzie dopiero 29 września :)
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Fikołek o ile sie nie myle Ty lecisz na Mayi :] korzystasz z tego? Przydatna rzecz?:>
Napisano 18 Wrzesień 200816 l wyglada interesujaco ale i tak zawsze jakos omijam te pluginy chociaz kilka testowalem i spodobaly mi sie :)
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Autor Hendels ja modeluje głównie (90-95%) w modo ale NEX wygląda bardzo fajnie kiedyś trochę go testowałem i bardzo pomagał, teraz też sobie demko potestowałem troszeczkę ale na kompie z majką nie mam dostępu do netu i co minuta wyskakujące okienko dema trochę przeszkadza :) ale z Nex-em pewnie mógłbym więcej w majce modelować tak ze 40% a może i więcej :) Kolejnym plusem Nex-a jest to, że nie tworzy on własnych nodów tylko używa nodów mayi tyle że w dużo bardziej inteligentny i szybszy sposób :)