Matchias Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam Pierwsza sprawa, żeby nie było, w żaden sposób nie rywalizuję z Klimentem, któremu z resztą wielkie dzięki za pomoc w skompletowaniu munduru:). Niemiec będzie mi potrzebny do sceny z goliatem. Pozdrawiam Edytowane 19 Wrzesień 2008 przez Matchias
Hynol Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 Fajny ;) Tylko nie wiem czy hełm nie nazbyt masywny. A przepraszam, w jakim okresie chcesz osadzić scenkę? Bo mundur jest bardzo wczesny. Biorąc pod uwagę okres używania Goliata przez Niemców to zostają Ci chyba tylko twierdze czarnomorskie...
kliment woroszyłow Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 Hynolu- powstanie warszawskie jeszcze ;)
Matchias Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Napisano 17 Wrzesień 2008 Hynolu - Bluza polowa m 36, bo na tym się wzorowałem noszona była do końca wojny, mam gdzieś fotkę na której niemcy ubrani w te bluzy majstrują przy goliacie i nie sa to twierdze czarnomorskie, raczej Warszawa. Pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 UBERSOLDIER. Ma za szerokie łuki brwiowe i podbródek
floo Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 bardzo dobrze się zapowiada... pracuj dalej... a Helga jakaś będzie do towarzystwa?
Hynol Napisano 17 Wrzesień 2008 Napisano 17 Wrzesień 2008 Hynolu- powstanie warszawskie jeszcze ;) To znaczy ja wiem to :). Po prostu miałem wrażenie że wtedy kurtka m43 była częścią umundurowania. Ale pewnie starsze mundury nie wyszły tak od razu z użycia jak pisze Matchias.
Matchias Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Napisano 19 Wrzesień 2008 Witam Fikołek - dzięki Master - bo to Niemiec jest :) Floo - Helga to nie ale kompana będzie miał A tu mały update:
ReflectVision Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 ten helm wyglada z tylu jak nie powiem co xD
kliment woroszyłow Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 (edytowane) Tez mi sie wydaje ze jest za duzy ten okap hełmu.... szelki super ;) Edytowane 19 Wrzesień 2008 przez kliment woroszyłow
Rekomendowane odpowiedzi