Napisano 18 Wrzesień 200816 l Autodesk udostepnil kilka nowych klipow dotyczacych nowych ficzersow mudboxa2.
Napisano 18 Wrzesień 200816 l nawet niezle, pozatym ze nie pokazali nic czego zb3 nie pokazal 2 lata temu ;) Edytowane 18 Wrzesień 200816 l przez KLICEK
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Autor Bells and whistles... Zobaczymy jak sie demko pojawi "grywalne" ;)
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Jak na razie robi wrażenie. Intuicyjny interfejs i nawet Eraser jest :D, z tym opacity też dobry pomysł...ciekawe jak to wszystko sprawdzi się w praktyce...
Napisano 18 Wrzesień 200816 l mnie sie podoba rendering, ale cos mi mowi ze i tak nikt tego nie bedzie uzywal :)
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Całkiem możliwe... chyba, że będzie można nagrywać turntable, ale to chyba mało prawdopodobne.
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Cytat Całkiem możliwe... chyba, że będzie można nagrywać turntable, ale to chyba mało prawdopodobne. zanwsze można odpalić camtasie i rotejtować wiuport :)
Napisano 19 Wrzesień 200816 l Autor Co do turntable i innych - beda na pewno. Skad wnosze? Ano stad, ze panowie pracuja usilnie nad SDK do mudboxa o czym mozecie przeczytac TUTAJ. Przy okazji - na koncu artykulu pojawia sie prawdopodobna data wydania samego mudboxa ;)
Napisano 19 Wrzesień 200816 l no i bardzo fajnie! ciekawe czy to się rozwinie tak jak majka i bedzie 5k darmowych rozszerzeń :) no z 5k to trochę przesadziłem :P