Destroyer Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Na CGarena właśnie wystartował nowy "czelendż" tematem jest "piękno" ale będzie lasek o oglądania :D Wartość nagród to ponad $26879 a do tego wiekopomna sława i chwała :D Czasu jest sporo bo aż 64 dni 3 godziny 52 minuty i 22 sekundy :P szczegóły tutaj
Pionier Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 w nagrodach za pierwsze miejsce jest: cmiVFX.com 1 year subscription worth $499 Unlimited 24 hour access to every and all cmiVFX training videos in the custom Training Video On Demand player system. The subscriber will get access to all videos currently in the cmiLibrary and any additional videos created by cmiVFX and its partners within the limits of the subscription. A subscription lasts for a 1 year period and can be renewed annually. :-D propo konkursow, widzieliscie moze co dzieje sie w konkursie na it's art (temat 'my ludzie' z tego co pamietam)? jeszcze chyba nigdy nie mozna bylo tak latwo zgarnac takiego softu jak teraz :| dzieki za info, dobry news! pozdr, -Pionier
Ex3 Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 No ja w poprzedniej w zasadzie za nic dostałem 4te miejsce :) W tej też wystartuję, a co :) może znowu się uda coś wyszarpać :).
Destroyer Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Napisano 19 Wrzesień 2008 Ex3 a były za 4-te jakieś nagrody? :)
serratus Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 O jak fajnie. Mam nadzieję, że znajdę czas mimo, że klasa maturalna...
Ex3 Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 Nom, Dostałem UT3 :) Fakt faktem że pierwsze miejsce zajęła hm... mocno słaba pracka.
Destroyer Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Napisano 19 Wrzesień 2008 Ex3 no i jeszcze sława :) gratki! szkoda że nie mam odpowiednich bryli żeby obaczić tego Ballet Wrestlera :)
Rekomendowane odpowiedzi