Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Pomy艣la艂em 偶e najwy偶szy czas co艣 pokaza膰 :)

My艣le 偶e czasem wrzuce tu troche zdj臋膰 kt贸re zrobi艂em w ci膮gu kilku ostatnich miesi臋cy i tych na bie偶膮co.

A teraz co艣 pocz膮tek :)

1.

dsc0091412nj8.jpg

2.

kotvn7.jpg

3.

mostekhe5.jpg

呕eby nie 艣mieci膰 to dopisze tutaj.

Jako艣 nikt si臋 nie odezwa艂, te zdj臋cia s膮 naprawde a偶 tak z艂e ?

dorzucam.

4.

karuzelahw8.jpg

5.

walizkaic7.jpg

6.

gobhn9.jpg

7.

dsc008151ad6.jpg

Edytowane przez Sanderalek

• Odpowiedzi 9
  • Wy艣wietle艅 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwszy rzut bardziej mi si臋 spodoba艂, w szczeg贸lno艣ci zdj臋cia 1. i 3.. Z drugiego najbardziej 5., z walizk膮. Patrzy艂e艣 jakby wygl膮da艂o w bw?

Nie ma si臋 do czego doczepia膰, kadry masz przemy艣lane, g艂臋bia ostro艣ci dopasowana, jest wszystko git.

Ch臋tnie obejrz臋 nast臋pne wrzuty ;)

Tylko, moim skromnym zdaniem, strasznie kaleczysz sobie zdj臋cia tym podpisem. Jest wielki, oczojebny i brzydki ;)

Salut

Napisano

no fakt, podpis jest malo estetyczny :P

mi najbardziej przypadlo do gustu to z walizka. naprawde kawal dobrej roboty. mam nadzieje, ze na to pozwolisz. bw a la ilford. czy ja wiem, czy lepiej?

walizkaic7nt4.jpg

co do samych zdjec. 1 ok, no i walizka, ktora z tego najlepsza. reszta dobra, ale bez rewelacji. nad 4 mozna bylo sie wiecej wysilic.

wypadaloby poszukac tez lepszych tematow. to w sumie podstawa zdjecia, temat i to dobry.

a i nie dziw sie, ze nikt nie odpisuje, ten dzial umarl dawno temu :(

Napisano
  • Autor

Patrzy艂em na wersje czarno-bia艂膮 ale stwierdzi艂em, 偶e kolor jest ciekawszy :)

Podpis zmnieni艂em ju偶 jaki艣 czas temu tylko, 偶e wrzuca艂em zdj臋cia z tym starym :)

Up :)

8.

drabinavo9.jpg

9.

firexj6.jpg

10.

radiwkayo7.jpg

11.

treeua2.jpg

12. I tu takie makro na koniec :)

rosahm1.jpg

Nie moge rozkmini膰 jak doda膰 miniaturke w temacie -,-

A dzia艂 moim zdaniem nale偶y rozkr臋ci膰 ;]

Napisano

W dalszym ci膮gu jak dla mnie numerem jeden jest w艂a艣nie pierwsza fotografia. Teraz i 9. mi si臋 podoba przez ciekawe spojrzenie i 艂adnie przedstawione kolory.

Reszta jakkolwiek mi艂a dla oka nie przedstawia tych zwyczajnych rzeczy w 艣wietle m贸wi膮cym nieco wi臋cej ni偶 'no, 艂adne'. Natomiast chwalona walizka ma imo zbyt przekrzywiony kadr, troszk臋 mi si臋 gryzie tu dynamika uj臋cia i temat, co艣 jest tu chaotycznego, nie wiem jeszcze co (dobra kompozycja?), ale ciekawa miejsc贸wka i zdecydowanie warto do niej wraca膰. Poza tym uwa偶am, 偶e podpis na tym etapie tak naprawd臋 nie jest konieczny. Te偶 kiedy艣 ba艂am si臋, 偶e kto艣 u偶yje mego zdj臋cia bez pozwolenia i olaboga co艣 z nim z艂ego zrobi. Na pewno przy takich rozdzielczo艣ciach nikt na nich nie zarobi, a zdj臋cia zyskaj膮 przy pozbyciu si臋 daj膮cego po oczach podpisu.

Napisano

gdzie艣 ju偶 widzia艂em te zdj臋cia ;)

Chyba mi je ju偶 pokazywa艂e艣

7 najlepsze

Napisano
  • Autor

Dawno si臋 nie odzywa艂em w tym w膮tku jak i na forum, wi臋c pomy艣la艂em, 偶e czas od艣wie偶y膰 teczk臋 :)

I mam od razu pytanie, jak umie艣ci膰 miniaturk臋 w w膮tku na forum ? :)

12.

66023610.jpg

13.

62501364.jpg

14.

64789735.jpg

15.

53017381.jpg

16.

69736789.jpg

17.

69334478.jpg

18.

63867105.jpg

19.

67461245.jpg

Napisano

.....przepraszam czy Ty jeste艣 z "tych" Fedorowicz贸w....bo jedynie to jako艣 by usprawiedliwia艂o te irytuj膮ce podpisy....:)).

Monochromatyczne jeszcze si臋 jako艣 broni膮.... 13 i 15...

...czy w 14 chodzi o to, 偶e ta ruda niwiasta po艣cina艂a te ga艂臋zie co przed ni膮 le偶膮....:)).

W 16, 偶贸艂te gacie zabijaj膮 ca艂膮 reszt臋... 17 i 18... z kobiety nie nale偶y robi膰 idiotki nawet na jej 偶yczenie....:))).

Nie s膮 to 偶arty, tylko szczera che膰 pomocy, oczywi艣cie mo偶na przyja膰, 偶e ja juz s艂abo widz臋 i mam spaczony demencj膮 odbi贸r... i dalej mo偶esz kierowa膰 艣wiatem kt贸ry teraz jest w Twoich r臋kach....powodzenia....:))

Pozdrawiam.

Napisano

17. to rzeczywi艣cie lekka przesada ;)

ale 18. co艣 w sobie ma... tylko wida膰, 偶e nie do ko艅ca zosta艂o to CO艢 przemy艣lane...

Napisano

Zakocha艂em si臋 w 14 i 18... a... nie... wr贸膰... mia艂o by膰 o zdj臋ciach... bo ja s艂abo艣膰 do rudych mam... ale jak tak to ja nie wiem, nie znam si臋... xD

Po偶ycz modelk臋 xD

PS, SP, czy inne ustrojstwo:

miniaturka robi si臋 z pierwszego zdj臋cia za艂膮czonego do pierwszego postu (w tym forumowym systemie)

PS CS:

kilka wcze艣niejszych zdj臋膰 ci znikn臋艂o

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci