Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pomyślałem że najwyższy czas coś pokazać :)

Myśle że czasem wrzuce tu troche zdjęć które zrobiłem w ciągu kilku ostatnich miesięcy i tych na bieżąco.

A teraz coś początek :)

1.

dsc0091412nj8.jpg

2.

kotvn7.jpg

3.

mostekhe5.jpg

Żeby nie śmiecić to dopisze tutaj.

Jakoś nikt się nie odezwał, te zdjęcia są naprawde aż tak złe ?

dorzucam.

4.

karuzelahw8.jpg

5.

walizkaic7.jpg

6.

gobhn9.jpg

7.

dsc008151ad6.jpg

Edytowane przez Sanderalek

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwszy rzut bardziej mi się spodobał, w szczególności zdjęcia 1. i 3.. Z drugiego najbardziej 5., z walizką. Patrzyłeś jakby wyglądało w bw?

Nie ma się do czego doczepiać, kadry masz przemyślane, głębia ostrości dopasowana, jest wszystko git.

Chętnie obejrzę następne wrzuty ;)

Tylko, moim skromnym zdaniem, strasznie kaleczysz sobie zdjęcia tym podpisem. Jest wielki, oczojebny i brzydki ;)

Salut

Napisano

no fakt, podpis jest malo estetyczny :P

mi najbardziej przypadlo do gustu to z walizka. naprawde kawal dobrej roboty. mam nadzieje, ze na to pozwolisz. bw a la ilford. czy ja wiem, czy lepiej?

walizkaic7nt4.jpg

co do samych zdjec. 1 ok, no i walizka, ktora z tego najlepsza. reszta dobra, ale bez rewelacji. nad 4 mozna bylo sie wiecej wysilic.

wypadaloby poszukac tez lepszych tematow. to w sumie podstawa zdjecia, temat i to dobry.

a i nie dziw sie, ze nikt nie odpisuje, ten dzial umarl dawno temu :(

Napisano
  • Autor

Patrzyłem na wersje czarno-białą ale stwierdziłem, że kolor jest ciekawszy :)

Podpis zmnieniłem już jakiś czas temu tylko, że wrzucałem zdjęcia z tym starym :)

Up :)

8.

drabinavo9.jpg

9.

firexj6.jpg

10.

radiwkayo7.jpg

11.

treeua2.jpg

12. I tu takie makro na koniec :)

rosahm1.jpg

Nie moge rozkminić jak dodać miniaturke w temacie -,-

A dział moim zdaniem należy rozkręcić ;]

Napisano

W dalszym ciągu jak dla mnie numerem jeden jest właśnie pierwsza fotografia. Teraz i 9. mi się podoba przez ciekawe spojrzenie i ładnie przedstawione kolory.

Reszta jakkolwiek miła dla oka nie przedstawia tych zwyczajnych rzeczy w świetle mówiącym nieco więcej niż 'no, ładne'. Natomiast chwalona walizka ma imo zbyt przekrzywiony kadr, troszkę mi się gryzie tu dynamika ujęcia i temat, coś jest tu chaotycznego, nie wiem jeszcze co (dobra kompozycja?), ale ciekawa miejscówka i zdecydowanie warto do niej wracać. Poza tym uważam, że podpis na tym etapie tak naprawdę nie jest konieczny. Też kiedyś bałam się, że ktoś użyje mego zdjęcia bez pozwolenia i olaboga coś z nim złego zrobi. Na pewno przy takich rozdzielczościach nikt na nich nie zarobi, a zdjęcia zyskają przy pozbyciu się dającego po oczach podpisu.

Napisano
  • Autor

Dawno się nie odzywałem w tym wątku jak i na forum, więc pomyślałem, że czas odświeżyć teczkę :)

I mam od razu pytanie, jak umieścić miniaturkę w wątku na forum ? :)

12.

66023610.jpg

13.

62501364.jpg

14.

64789735.jpg

15.

53017381.jpg

16.

69736789.jpg

17.

69334478.jpg

18.

63867105.jpg

19.

67461245.jpg

Napisano

.....przepraszam czy Ty jesteś z "tych" Fedorowiczów....bo jedynie to jakoś by usprawiedliwiało te irytujące podpisy....:)).

Monochromatyczne jeszcze się jakoś bronią.... 13 i 15...

...czy w 14 chodzi o to, że ta ruda niwiasta pościnała te gałęzie co przed nią leżą....:)).

W 16, żółte gacie zabijają całą resztę... 17 i 18... z kobiety nie należy robić idiotki nawet na jej życzenie....:))).

Nie są to żarty, tylko szczera cheć pomocy, oczywiście można przyjać, że ja juz słabo widzę i mam spaczony demencją odbiór... i dalej możesz kierować światem który teraz jest w Twoich rękach....powodzenia....:))

Pozdrawiam.

Napisano

17. to rzeczywiście lekka przesada ;)

ale 18. coś w sobie ma... tylko widać, że nie do końca zostało to COŚ przemyślane...

Napisano

Zakochałem się w 14 i 18... a... nie... wróć... miało być o zdjęciach... bo ja słabość do rudych mam... ale jak tak to ja nie wiem, nie znam się... xD

Pożycz modelkę xD

PS, SP, czy inne ustrojstwo:

miniaturka robi się z pierwszego zdjęcia załączonego do pierwszego postu (w tym forumowym systemie)

PS CS:

kilka wcześniejszych zdjęć ci zniknęło