Napisano 25 Wrzesień 200816 l Pomyślałem że najwyższy czas coś pokazać :) Myśle że czasem wrzuce tu troche zdjęć które zrobiłem w ciągu kilku ostatnich miesięcy i tych na bieżąco. A teraz coś początek :) 1. 2. 3. Żeby nie śmiecić to dopisze tutaj. _________________________ Jakoś nikt się nie odezwał, te zdjęcia są naprawde aż tak złe ? dorzucam. 4. 5. 6. 7. Edytowane 26 Wrzesień 200816 l przez Sanderalek
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Pierwszy rzut bardziej mi się spodobał, w szczególności zdjęcia 1. i 3.. Z drugiego najbardziej 5., z walizką. Patrzyłeś jakby wyglądało w bw? Nie ma się do czego doczepiać, kadry masz przemyślane, głębia ostrości dopasowana, jest wszystko git. Chętnie obejrzę następne wrzuty ;) Tylko, moim skromnym zdaniem, strasznie kaleczysz sobie zdjęcia tym podpisem. Jest wielki, oczojebny i brzydki ;) Salut
Napisano 28 Wrzesień 200816 l no fakt, podpis jest malo estetyczny :P mi najbardziej przypadlo do gustu to z walizka. naprawde kawal dobrej roboty. mam nadzieje, ze na to pozwolisz. bw a la ilford. czy ja wiem, czy lepiej? co do samych zdjec. 1 ok, no i walizka, ktora z tego najlepsza. reszta dobra, ale bez rewelacji. nad 4 mozna bylo sie wiecej wysilic. wypadaloby poszukac tez lepszych tematow. to w sumie podstawa zdjecia, temat i to dobry. a i nie dziw sie, ze nikt nie odpisuje, ten dzial umarl dawno temu :(
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Autor Patrzyłem na wersje czarno-białą ale stwierdziłem, że kolor jest ciekawszy :) Podpis zmnieniłem już jakiś czas temu tylko, że wrzucałem zdjęcia z tym starym :) Up :) 8. 9. 10. 11. 12. I tu takie makro na koniec :) Nie moge rozkminić jak dodać miniaturke w temacie -,- A dział moim zdaniem należy rozkręcić ;] Edytowane 28 Wrzesień 200816 l przez Sanderalek
Napisano 28 Wrzesień 200816 l W dalszym ciągu jak dla mnie numerem jeden jest właśnie pierwsza fotografia. Teraz i 9. mi się podoba przez ciekawe spojrzenie i ładnie przedstawione kolory. Reszta jakkolwiek miła dla oka nie przedstawia tych zwyczajnych rzeczy w świetle mówiącym nieco więcej niż 'no, ładne'. Natomiast chwalona walizka ma imo zbyt przekrzywiony kadr, troszkę mi się gryzie tu dynamika ujęcia i temat, coś jest tu chaotycznego, nie wiem jeszcze co (dobra kompozycja?), ale ciekawa miejscówka i zdecydowanie warto do niej wracać. Poza tym uważam, że podpis na tym etapie tak naprawdę nie jest konieczny. Też kiedyś bałam się, że ktoś użyje mego zdjęcia bez pozwolenia i olaboga coś z nim złego zrobi. Na pewno przy takich rozdzielczościach nikt na nich nie zarobi, a zdjęcia zyskają przy pozbyciu się dającego po oczach podpisu.
Napisano 1 Czerwiec 200915 l gdzieś już widziałem te zdjęcia ;) Chyba mi je już pokazywałeś 7 najlepsze
Napisano 18 Lipiec 201014 l Autor Dawno się nie odzywałem w tym wątku jak i na forum, więc pomyślałem, że czas odświeżyć teczkę :) I mam od razu pytanie, jak umieścić miniaturkę w wątku na forum ? :) 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. Edytowane 18 Lipiec 201014 l przez Sanderalek
Napisano 18 Lipiec 201014 l .....przepraszam czy Ty jesteś z "tych" Fedorowiczów....bo jedynie to jakoś by usprawiedliwiało te irytujące podpisy....:)). Monochromatyczne jeszcze się jakoś bronią.... 13 i 15... ...czy w 14 chodzi o to, że ta ruda niwiasta pościnała te gałęzie co przed nią leżą....:)). W 16, żółte gacie zabijają całą resztę... 17 i 18... z kobiety nie należy robić idiotki nawet na jej życzenie....:))). Nie są to żarty, tylko szczera cheć pomocy, oczywiście można przyjać, że ja juz słabo widzę i mam spaczony demencją odbiór... i dalej możesz kierować światem który teraz jest w Twoich rękach....powodzenia....:)) Pozdrawiam.
Napisano 24 Lipiec 201014 l 17. to rzeczywiście lekka przesada ;) ale 18. coś w sobie ma... tylko widać, że nie do końca zostało to COŚ przemyślane...
Napisano 25 Lipiec 201014 l Zakochałem się w 14 i 18... a... nie... wróć... miało być o zdjęciach... bo ja słabość do rudych mam... ale jak tak to ja nie wiem, nie znam się... xD Pożycz modelkę xD PS, SP, czy inne ustrojstwo: miniaturka robi się z pierwszego zdjęcia załączonego do pierwszego postu (w tym forumowym systemie) PS CS: kilka wcześniejszych zdjęć ci zniknęło