Hindus Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Zapraszamy do przeczytania wywiady z Anną Celarek - jedną z użytkowniczek naszego portalu, młodą, ambitną - pełną pomysłów... Zwyciężczynią (AWARD) konkursu 'Porachunki'. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=347 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 ... a ja nigdy nie przyzwyczaję się do Blendera.Próbowałem sto razy i chyba dam sobie spokój.;-) Fajny wywiad, szkoda że taki krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Ło od 8 latek grafiką się zajmujesz, to sporo ja zaledwie 4 lata. Życzę dużo przyjemności z pracy i powodzenia na przyszłość. Jestem ciekaw jaką fantastyczną prace zademonstrujesz nam następnym razem. Belus poczekaj trochę z wyrokiem może z wersją 2.50 sobie poradzisz już zaczęli nad nią prace i warto zorientować się w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Bardzo fajny wywiad tylko link do Fredzi nie dziła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Pięknie, Pięknie :), Podzielam słowa Belusa, fajny. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00b Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 @aniołku otwórz link i skasuj z przodu "http://max3d.pl/" a wszystko bedzie działac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 nawet nie spojrzalem na URL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Ciekawy wywiad. Ciekawa persona. Przed Anią same sukcesy. pozdrawiam. pingwinka pamiętam doskonale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Bardzo sympatycznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi