zgred Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Witam, renderki bmw m5, co tu wiecej pisac, zapraszam do komentowania: 1. 2.
Stachu Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 przednie swiatła nie dokonca realistyczne, brakuje ciemnej obwodki wokoł nich. no i refleksy takie jakies polamane. a tak to ładnie. pozdro
Eden-3d Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 studio fajne model tez,lakier slaby no i brak wnetrza obniza ocene..pozdro
trosiek Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 tylne światła najlepsze. jest trochę krzywo i np. brakuje tylnego słupka od drzwi.
zgred Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 wnetrze jest ;) dzieki za komentarze.
Mr_SAN Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Dla mnie bomba. W porownaniu z tym co czasami mozna zobaczyc na bilbordach (totalne chłamy - nie wiem kto to zatwierdza) to dla mnie to jest naprawde ładne.
WIERZBA Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Model zapowiada się super , ale wymaga jeszcze dopracowania detalu jak wnętrza itd . Studio rzeczywiście może być lepsze . Ale i tak podziwiam , bo ja nie mam cierpliwości i czasu żeby swoje auta pokończyć :)
javor Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 czy wy mówicie o tym samym modelu? :/ jest mocno krzywy, "plastelinowy", brak mu detali i ogólnie niezgodny z orginałem :( ... słabiutko
Pawelkos Napisano 12 Październik 2008 Napisano 12 Październik 2008 model troche skrzywy miejscami, przednie lampy jakby nie mialy klosza, tylnie kolo chyba wystaje za nadkole, nie podoba mi sie studio, ale tylnie lampy wyszly super
Rekomendowane odpowiedzi