Napisano 1 Październik 200816 l Witam, renderki bmw m5, co tu wiecej pisac, zapraszam do komentowania: 1. 2.
Napisano 1 Październik 200816 l przednie swiatła nie dokonca realistyczne, brakuje ciemnej obwodki wokoł nich. no i refleksy takie jakies polamane. a tak to ładnie. pozdro
Napisano 1 Październik 200816 l studio fajne model tez,lakier slaby no i brak wnetrza obniza ocene..pozdro
Napisano 1 Październik 200816 l tylne światła najlepsze. jest trochę krzywo i np. brakuje tylnego słupka od drzwi.
Napisano 2 Październik 200816 l Dla mnie bomba. W porownaniu z tym co czasami mozna zobaczyc na bilbordach (totalne chłamy - nie wiem kto to zatwierdza) to dla mnie to jest naprawde ładne.
Napisano 2 Październik 200816 l Model zapowiada się super , ale wymaga jeszcze dopracowania detalu jak wnętrza itd . Studio rzeczywiście może być lepsze . Ale i tak podziwiam , bo ja nie mam cierpliwości i czasu żeby swoje auta pokończyć :)
Napisano 6 Październik 200816 l czy wy mówicie o tym samym modelu? :/ jest mocno krzywy, "plastelinowy", brak mu detali i ogólnie niezgodny z orginałem :( ... słabiutko
Napisano 12 Październik 200816 l model troche skrzywy miejscami, przednie lampy jakby nie mialy klosza, tylnie kolo chyba wystaje za nadkole, nie podoba mi sie studio, ale tylnie lampy wyszly super