SzU Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 (edytowane) Dość szybka ilustracja, dużo kombinowania z konstrukcją (szkicowanie na komputerze to nie jest to :P), mnóstwo zabawy kolorami. Cieszę się że udało mi się odejść od zazwyczaj używanych palet. :) Edytowane 3 Październik 2008 przez SzU
Stradivalius Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Jak dla mnie to kawałek dobrego guddżobu.. .
lolipop Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Podobac sie. przydal by sie jakis kontekst, skoro juz taki szeroki kadr wybrales. kolory przyjemne.
SunRider Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 zajewypas... teraz tylko to trochę wygładzić pododawać detal, background jakiś i git :D Ile czasu zajęło ci to mazianie?
Zuczus Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 trochę pusto z lewej strony, i ucięty nieco na górze, no ale kolory świetne, szczególnie czoło mi się podoba :)
floo Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 fajna wyczesana pracka z tego wyszła.. :) klimatyczna...
serio Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Niezłe..Wygląda jak maska z "Krzyku" http://www.chrismilam.com/uploaded_images/19502_Scream_Mask-770736.jpg
Rekomendowane odpowiedzi