Napisano 6 Październik 200816 l Witam Chciałbym abyście rzucili okiem i wytknęli mi błędy w moim ostatnim obrazku. Dodam, że rzadko maluje i nie mam wprawy... 2D to taka miła odskocznia od wszystkich tych wizek z pracy :) Acha nad obrazkiem siedzę dopiero albo aż od soboty wieczór. Pozdrawiam i czekam na komentarze. Nieee no, 100 osób już prawie i nikt bez zdania?? no chociaż zwymyślajcie na coś... że mu źle z oczu patrzy, czy coś... cokolwiek, rady jakieś... no piszcie piszcie to nie boli :) By mortom Edytowane 6 Październik 200816 l przez Mortom
Napisano 6 Październik 200816 l NIe jestem nawet dobry ,ale widze co nie co :P ....skad u ciebie pada siwatlo ? z lewej czy prawej? bo na jednej rece i nodze z lewej a potem z prawej ale widoczne tlyko na dloni a na nodze juz nie ;P to samo glowa no i anatomia ;) Ale zacne :D mnie pasuje :P gydby tlyko jeszcze tlo zroibc jakies tematyczniejsze
Napisano 6 Październik 200816 l Autor noo wreszcie sie ktoś odezwał :) co do światła to chyba masz racje... za bardzo podświetliłem prawą część rysunku... światło powinno tam być delikatniejsze. Co do anatomii to cóż... ;) walczę z nią na każdym rysunku... :)
Napisano 6 Październik 200816 l to i ja tez sie odezwe ;) popraw reke dzierzaca miecz, musi byc bardziej "chwytliwa"- dlon przegnij bardziej w strone jego uda...glowe proponuje wzmocnic nieco szersza szyja i glowe przesunac w prawo(do tylu), moze rozpracowac jakos lepiej ten kask/chelm... co do kolorow sie nie odzywam jak narazie pozdrawiam
Napisano 6 Październik 200816 l nom, głowa zbyt nachylona teraz jest..wygląda jakby się garbił. Trochę dziwnie stoi coś -jakby na piłce. Może jego prawą łydkę wraz ze stopą bardziej wyprostować do horyzontu.Klamerka na piersi zbyt papierowo wyszła. Zielona plama po zabiciu komara?;D Ok to tyle. Pozdro
Napisano 6 Październik 200816 l Oprócz tego co powiedzieli koledzy przede mną... nóżki trochę za cienkie... generalnie do realizmu jeszcze ci daleko ale... jesteś na dobrej drodze i co najważniejsze nic nie razi tak bardzo, a więc ćwicz, oglądaj, paćkaj, zmieniaj, poprawiaj itd. :P
Napisano 6 Październik 200816 l Pozwoliłem sobie na szybki overpaint, żeby zobrazować swoje przemyślenia :) Mam nadzieję, że się nie pogniewasz
Napisano 7 Październik 200816 l Autor wow no dzięki chłopaki...wiedziałem że można na was polegać :) Zuczus - kurczaki od razu widzę że pójdę w stronę tego overpaintigu!! wygląda jak nie mój projekt :) Dzięki wielkie :) skończy się tydzień roboczy i od razu siadam do poprawek :D Pozdrawiam.
Napisano 7 Październik 200816 l No teraz wydaje sie masywniejszy, lepszy ...ale nozki w udach chyba dalej za chude :D ale pracka ma charakter lepszy po porawkach wg mnie .. PS. rekojesc miecza ma sie nijak jak do dlugosci samego miecza :P jest krzywe :P minimalnie ale to widac:)
Napisano 8 Październik 200816 l Autor Mortom ręka to pomysł zaczerpnięty z Hellboya??? Chyba raczej nie... tak mi sie po prostu narysowało... być morze przypomina Hellboya ale nie było to celowe działanie.