adek Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Jeśli ktoś zaczyna swoją przygodę z programem Autodesk Mudbox to być może zainteresuje go pełna dokumentacja online tego programą jaka została udostępniona na stronach download.autodesk.com. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=355 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiś90 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Z mudboxa nie korzystam, chciałem zwrócić jedynie uwagę na błąd w tytule newsa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 ech robia smaczka .Gdzie w polsce mozna kupic MB 2009 i za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Znaczy... Khmmm... Fajnie ze jest help ale jeszcze lepiej ze... mozna zassac demko :D Sam niestety bede musial poczekac z tym jakis tydzien na nowego kompa ale chetnie poslucham co sadzicie o nowym blotku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 jest: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?id=10707763&siteID=123112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Mi sie udało bez problemyu 32 mil poly w wiuporcie obracać na jednym modelu, przy kolejnym subdiv mi zasnął, 4gbramu i 260gtx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 10 minut uzywania i czuje sie zmiazdzony !!! mi troche przy cina przy 8 milionach ale mam winde 32 bit Gf 8800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 używan Zbruzha a Mudboxa nigdy nie widziałem. Jakie są wasze opinie, który soft jest lepszy? A może remis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi