Napisano 7 Październik 200816 l Rozleniwiony mroczny rycerz po przerwie wakacyjnej. ////////pierwszy post///////// To ja bede drugi;) Pierwszy pomysł jaki mi wpadł do głowy to mroczny rycerz po przerwie wakacyjnej;) To raczej nie jest obrazek docelowy ale zawsze cos... Edytowane 29 Październik 200816 l przez dyb3k
Napisano 7 Październik 200816 l heh, nieźle :) Bedzie nowy avatar? ;) On chyba sie ukrywa, ale nie za bardzo to widac. Moze mu podziurawic plaszcz kulami? ;)
Napisano 7 Październik 200816 l :) wiedzialem ze cos humorystycznego sie pojawi, bo to chyba pierwsze mysli jakie przychodza :) smieszne i fajnie narysowane. pozdro
Napisano 8 Październik 200816 l Autor Milo mi ze sie podoba:) Zrobilem drugie podejscie do tematu ale wydaje mi sie ze chyba mniej udane:/ Jeszcze pewnie cos powymyslam. Moze hulka zrobie... Leander-nad avatarkiem pomysle;) Nietoperz mial sie ukrywac. Edytowane 8 Październik 200816 l przez dyb3k
Napisano 8 Październik 200816 l Pierwszy zdecydowanie lepszy, w tym jakas poza dziwna , noga jedna chuda druga gruba, cos tu nie gra.
Napisano 8 Październik 200816 l Autor wrzucam szybko poprawke bo wczesniejszy obrazek mi faktycznie mocno nie wyszedl;)
Napisano 10 Październik 200816 l Pierwszy mistrz! - Wystarczy dobry rendering (w sensie wykończenia) pracy i fajnie podkreślone światło i będzie extra praca ;).
Napisano 11 Październik 200816 l Autor Marduk- Dzieki za komentarz. fajnie ze Ci sie podoba. RaVirr- Tez sie zastanawialem nad tymi rogami ale stwierdzilem, ze bedzie to cos innego jak je zostawie takie dlugie;) Zanim zabiore sie za wykanczanie pracki, chce porobic jeszcze pare prob i wybrac (z wasza pomoca) najlepsza. Teraz troche Hulka. Chcialem uchwycic moment przemiany z czlowieka w potwora. Nie jestem pewnien czy mi sie udalo...;) Edytowane 11 Październik 200816 l przez dyb3k
Napisano 25 Październik 200816 l Autor troche podmalowalem tego pierwszego batmana ale wlasciwie to nie wiem czy lepiej wyszlo...
Napisano 28 Październik 200816 l Autor Bardzo sie ciesze, ze wam sie podoba:) Dziekuje za komentarze.
Napisano 28 Październik 200816 l fajne... też mi się podoba... gruby batman znudzony walką z przestępcami... w finale widziałbym większe zmęczenie w wyrazie twarzy jego mościa
Napisano 29 Październik 200816 l Autor To jest juz finalna wersja mojego nietoperza. Dzieki wszystkim za komentarze. No i zmienilem sobie avatar hehe;)
Napisano 29 Październik 200816 l Swietny pomysl. Nie wiem czy nie najlepszy w calej stawce klimat pracy. To co zaprezentowales to mieszanka o bardzo duzej sile oddzialywania. Nastroj, swietna kompozycja, ciekawe ujecie tematu. Pozdrawiam
Napisano 31 Październik 200816 l Autor Atheg- dzieki za mile slowa:) Twoja pracka tez mi sie bardzo podoba, choc uwazam ze stracila troche tego olowkowego klimatu . Pozdro.