Napisano 12 Październik 200816 l No wiec tak. długo to picowałem, 3 tygodnie samego oświetlenia, myślę ze juz wiecej z tego nie wycisnę. fotorealistyczne to to nie jest ale Mirach mi mowił ze juz w dobrą stronę idę. No coz czekam na wasze opinie i komentarze, nie bede niestety tego juz wiecej udoskanalał bo trzeba sie rozwijac i nowych rzeczy probowac a nie ciagle w jednej pracy modzić ;) edit: poprawka krawężnika Edytowane 12 Październik 200816 l przez Stachu
Napisano 12 Październik 200816 l Slaba trawa, roslinki tez troche niebardzo, szczegolnie te drzewka wygladaja jakby je obcinal ogrodnik amator, strasznie takie rzadkie, na bruku przydalby sie bump jakis bo chyba go tam nie ma a jak jest to za maly. krawezniki chyba za wysokie, niepodoba mi sie tekstura asfaltu, zle zmapowane schody. Wiecej uwag nie mam
Napisano 12 Październik 200816 l No wiec tak. długo to picowałem, 3 tygodnie samego oświetlenia, myślę ze juz wiecej z tego nie wycisnę. fotorealistyczne to to nie jest ale Mirach mi mowił ze juz w dobrą stronę idę. No coz czekam na wasze opinie i komentarze, nie bede niestety tego juz wiecej udoskanalał bo trzeba sie rozwijac i nowych rzeczy probowac a nie ciagle w jednej pracy modzić ;) Myślę, że najbardziej byś się rozwinął właśnie na tym co ci sprawia najwięcej trudności niż rezygnował i szedł na łatwiznę. Rozumiem, że gdybyś ukończył render i model bo miałeś jakiś termin to rzeczywiście mogłeś go zostawić w takim stanie. Ale ty to robisz dla siebie i pisanie, że nie będziesz go udoskonalał bo trzeba się rozwijać to wg mnie jakieś nieporozumienie. Co chcesz rozwijać jeżeli jeszcze on nie wygląda tak jakbyś chciał lub zostawiasz błędy w modelu. Wypuścisz po tym następny z takimi samymi błędami? Z chęcią zobaczę twoją następną pracę i obym się mylił albo po prostu nie pisz ile się męczyłeś i jak będziesz się rozwijał.
Napisano 12 Październik 200816 l Autor nie no, rozumiem twój poglad jak najbardziej. ale mi chodziło o to ze ze swoją psychiką nie potrafię tak siedziec z jedną rzecza w nieskończoność. chce ciagle coś nowego i wiadomo ze nastapna praca nie bedzie bezbłędna ale bede sie starac zeby nie robić takich błędów jak tu. watpie zebym w tym doszedł do jakiegos fotorealizmu bo model j.w. mówili taki se, a czasami wiecej czasu pochłania poprawianie czegos niz zrobienie tego od nowa ;p