Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witajcie !

przez ostatnie parę miesięcy zrobiłem troszkę wizualizacji, wrzucam parę bo jestem bardzo ciekawy waszej opinii:

1.boardroom.jpg

2.Openplan.jpg

3.openplan_02.jpg

4.spa2.jpg

5.Lift%20Lobby.jpg

6.toilet.jpg

pozdrawiam i czekam na opinie :)

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajniusie i przyjemne, czyste i ostre, moze bym jeszcze jakies okreslenia znalazl :)

Ogolnie na duzy +. Na pierwszym i drugim rzuca sie w oczy tajlowanie textur.

Napisano

Ładne czyściochy :) Rzeczy trochę nieteges - tiling tekstur, jak już mirach wspomniał, ten sam obraz na wszystkich monitorach w pomieszczeniu, na drugim renderku na ścianie jest kilka zegarów - o ile wiem to robi się taki coś żeby wiedzieć jaka godzina jest w odległych zakątkach świata, a u ciebie wszędzie taka sama ;) Poza tym jest bardzo przyzwoicie.

Napisano

Georgas super:) na tym pierwszym tekstura na blacie stolu zla, albo zle zmapowany, albo moze taka miala byc, w kazdym razie nie podoba mi sie ale reszta bardzo fajna

A i na wykladzinie tiling widac w nr1

Napisz cos o tym jak robiles, szczegolnie ten holl i biurowe przestrzenie...lwf? jak nie to jaki color mapping i jak oswietlales?:)

dzieki!

Napisano

dzięki za komentarze, w wiz nr 1 blat tak mial byc, reszta macie racje :)

polshai to nie lwf ,color mapping: exponential, co do oświetlenia to przeważnie vraylighty

dzieki za komentarze :)

Napisano (edytowane)

2,3 i 5 bardzo mi siępodobają, jedynie szkoda, że na 2 tak widać tiling wykładziny, ale poza tym bardzo fajnie

Edit:/ Ta teksturka drewna na ostatnim renderze to jakaś płatna? Skąd to?

Edytowane przez pressenter
Napisano

Wszystko co powyżej + ode mnie:

Bardzo ładnie złapana dynamika pomieszczeń (nie wiem czy coś takiego istnieje :D). Ale podobają mi się kamerki i ustawienie perspektywy. Łapiesz wzrok na tym co ważne, a to... ważne ;).

Napisano

Na pierwszej wizce jest to chyba projekt jakiejś sali obrad, siedzenia wyglądaja trochę jak leżaki, za długie siedziska, ale jeżeli to pomieszczenie dla polskich polityków to jak najbardziej siedzenia ok:).

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności