Napisano 13 Październik 200816 l witajcie ! przez ostatnie parę miesięcy zrobiłem troszkę wizualizacji, wrzucam parę bo jestem bardzo ciekawy waszej opinii: 1. 2. 3. 4. 5. 6. pozdrawiam i czekam na opinie :)
Napisano 13 Październik 200816 l Fajniusie i przyjemne, czyste i ostre, moze bym jeszcze jakies okreslenia znalazl :) Ogolnie na duzy +. Na pierwszym i drugim rzuca sie w oczy tajlowanie textur.
Napisano 13 Październik 200816 l Ładne czyściochy :) Rzeczy trochę nieteges - tiling tekstur, jak już mirach wspomniał, ten sam obraz na wszystkich monitorach w pomieszczeniu, na drugim renderku na ścianie jest kilka zegarów - o ile wiem to robi się taki coś żeby wiedzieć jaka godzina jest w odległych zakątkach świata, a u ciebie wszędzie taka sama ;) Poza tym jest bardzo przyzwoicie.
Napisano 13 Październik 200816 l Georgas super:) na tym pierwszym tekstura na blacie stolu zla, albo zle zmapowany, albo moze taka miala byc, w kazdym razie nie podoba mi sie ale reszta bardzo fajna A i na wykladzinie tiling widac w nr1 Napisz cos o tym jak robiles, szczegolnie ten holl i biurowe przestrzenie...lwf? jak nie to jaki color mapping i jak oswietlales?:) dzieki!
Napisano 13 Październik 200816 l Autor dzięki za komentarze, w wiz nr 1 blat tak mial byc, reszta macie racje :) polshai to nie lwf ,color mapping: exponential, co do oświetlenia to przeważnie vraylighty dzieki za komentarze :)
Napisano 14 Październik 200816 l Na 3 ujęciu chyba klawiatury powinny być odbite... a myszki po prawej stronie raczej... A tak w ogóle to b. ładnie i czyściutko.
Napisano 14 Październik 200816 l 2,3 i 5 bardzo mi siępodobają, jedynie szkoda, że na 2 tak widać tiling wykładziny, ale poza tym bardzo fajnie Edit:/ Ta teksturka drewna na ostatnim renderze to jakaś płatna? Skąd to? Edytowane 14 Październik 200816 l przez pressenter
Napisano 14 Październik 200816 l Jak dla mnie przepalone miejscami. Tiling drewna męczący wzrok. 4 najlepszy. Pozdr.
Napisano 14 Październik 200816 l Wszystko co powyżej + ode mnie: Bardzo ładnie złapana dynamika pomieszczeń (nie wiem czy coś takiego istnieje :D). Ale podobają mi się kamerki i ustawienie perspektywy. Łapiesz wzrok na tym co ważne, a to... ważne ;).
Napisano 17 Październik 200816 l Na pierwszej wizce jest to chyba projekt jakiejś sali obrad, siedzenia wyglądaja trochę jak leżaki, za długie siedziska, ale jeżeli to pomieszczenie dla polskich polityków to jak najbardziej siedzenia ok:).