adek Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Na łamach GameTrailers.com można obejrzeć krótką zajawkę cinematiku do gry Starcraft II. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=367
Mortom Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 gdyby dawali oskary za filmiki do gier... to Blizzard dostawał by wszystkie :) piękna robota... Teraz czekam na wersje nie kamerowaną :)
Bielo^ Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Oj tak tak tak, jednego mozemy byc pewni - Starcraft II bedzie hitem, bo blizzard robi tylko hity. Nie mogę się już doczekać :)
Reanimator Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Fajne, ale jak zabrac z tego klimat Starcrafta i postacie, ktore znamy, to jest to srednia najwyzsza polka ;) Jak zwykle Blizz puszcza oczko do fanow.
shi Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 a mnie jakoś nie zajawiła ta zajawka. Pewnie dlatego ze tym cinemtikiem z marinesem tak wysoko ustawili poprzeczkę.Generalnie początek fajny ale potem te zergi takie powolne jakby jakie osowiałe, wogole nie straszne...
Gość Morte Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 nie, zergi były szybkie, protos zaś bardzo szybki!:P
Gość Bad Moon Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 Świetny, ale spodziewałem się, że będzie więcej dynamiki, ale to tylko jakaś 1/3 tego cinematica :)
Camel Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 To dosyć dobre... wiem że udział ma szczecińska firma... :P a sam mieszkam w Szczecinie :D Firma, o której mowa to jest tu :D www.luminancestudio.pl
Camel Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 P.S. Ale nie wiem.. moze ona nie robi tego tylko stronę na ten temat, jakieś forum... xP
Rekomendowane odpowiedzi