Napisano 13 Październik 200816 l Na łamach GameTrailers.com można obejrzeć krótką zajawkę cinematiku do gry Starcraft II. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=367
Napisano 13 Październik 200816 l gdyby dawali oskary za filmiki do gier... to Blizzard dostawał by wszystkie :) piękna robota... Teraz czekam na wersje nie kamerowaną :)
Napisano 13 Październik 200816 l Oj tak tak tak, jednego mozemy byc pewni - Starcraft II bedzie hitem, bo blizzard robi tylko hity. Nie mogę się już doczekać :)
Napisano 13 Październik 200816 l Fajne, ale jak zabrac z tego klimat Starcrafta i postacie, ktore znamy, to jest to srednia najwyzsza polka ;) Jak zwykle Blizz puszcza oczko do fanow.
Napisano 14 Październik 200816 l a mnie jakoś nie zajawiła ta zajawka. Pewnie dlatego ze tym cinemtikiem z marinesem tak wysoko ustawili poprzeczkę.Generalnie początek fajny ale potem te zergi takie powolne jakby jakie osowiałe, wogole nie straszne...
Napisano 14 Październik 200816 l Świetny, ale spodziewałem się, że będzie więcej dynamiki, ale to tylko jakaś 1/3 tego cinematica :)
Napisano 15 Październik 200816 l To dosyć dobre... wiem że udział ma szczecińska firma... :P a sam mieszkam w Szczecinie :D Firma, o której mowa to jest tu :D www.luminancestudio.pl
Napisano 15 Październik 200816 l P.S. Ale nie wiem.. moze ona nie robi tego tylko stronę na ten temat, jakieś forum... xP