Nubb Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 belzebub> masz omamy ;) Ja tu widzę różnych twórców, którzy inspirują i podają rozwiązania ale najwięcej widzę tu Morbida, który to spaja we własną całość i nadaje temu własne brzmienie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 To ja będe ten zły, nieznający się na malowaniu. :) Brakuje mi transparentności: powłok skórnych skrzydeł demona, anielskich piór i włosów. Wyglądają jak namalowane w innej scenerii i wklejone. Przez to ciut sztucznie. ;) Poza tym praca bardzo fajna. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 (edytowane) Heh, wlasnie zobaczylem ze pare osob po mnie pojechalo w przyznawaniu reputacji, ze blazen ze takie tam;). No coz, moze rozwine np kwestie niedorozinietej reki aniola. Jest na niej skopana perspektywa/cieniowanie i dlatego wyglada jak reka gosiewskiego. Co do karku i talii bede sie upieral ze sa zlamane. Byc moze rzeczywiscie kobieta wrzucona do ciasnej skrzyni moze sie tak wygiac. Ale od aniola oczekuje zwiewnosci i lekkosci a nie prob dotkniecia uchem ramienia i zrobienia mostka. Powaznie, wyglada to jak zlozona z kilku fotek postac. No a potem patrze na ten rysunek: http://www.balloontree.com/img/characters/girl_l.jpg albo na ten: http://www.balloontree.com/img/illustrations/childhood_end_l.jpg I widze w nim wlasnie lekkosc kreski, nieprzemeczenie tematu. Byc moze proporcje i perspektywa gdziestam nie do konca idealnie siedza, ale wszystko jest spojne i robi wraznie. Juz w innym watku napisalem ze im blizej u Ciebie cartoonu tym lepiej, a im blizej starasz sie byc realizmu tym gorzej. Moglem przemilczec, ale na tyle mnie zainteresowala pracka, ze postanowilem ze warto poswiecic troche czasu nawet po to zeby wytknac (moim zdaniem) bledy, bo calosc ma jakis potencjal. Ale generalnie 2d na max3d to troche nie moja bajka. Notabene, fajnie byloby wiedziec od kogo sie te repy dostaje, moze wtedy troche trudniej byloby rzucac obelgami ad personam zamiast odnoszenia sie do meritum? Edytowane 24 Październik 2008 przez Luki Luki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 dół pracki szczególnie mi przypadł do gustu, pieknie tam przeciwstawiłes metal i ostre krawędzie frędzelków dymowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi