no_te Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 Witam Jako, że udało mi się skończyć animację, którą traktuję jako wstęp do nauki animowania postaci podrzucam link by było co krytykować. http://pl.youtube.com/watch?v=DtVlaIAyYDA Oczywiście nie jest to jeszcze profesjonalny poziom ale myślę, że na początek może być. Pozdrawiam i miłego oglądania.
Master Kiełbaster Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 myślę, że na początek może być + za soundtrack :P
Lis Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 jako wstęp jak najbardziej. Mnie najbardziej denerwuje że postać pływa po parkiecie, znaczy się że stopy nie przylegają sztywno.
SEB Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 Lis ... on non stop robi moon walka, to dlatego :>.
no_te Napisano 22 Październik 2008 Autor Napisano 22 Październik 2008 Dziękuje za odzew. Co do "pływania po parkiecie" to wyszło niedopracowanie szkieletu a właściwie zastosowanie jego najprostszej formy oraz fakt, iż stopy są długie i się nie zginają. Ale dość narzekania na swój projekt :) Mogę obiecać, że kolejny będzie lepszy (mam taką nadzieję) Pozdrawiam
sly Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 Obiecujesz, czy masz nadzieję...?? pozdrawiam. P.S. fajny taniec + fajna muza... (ja tańczę lepiej)
no_te Napisano 23 Październik 2008 Autor Napisano 23 Październik 2008 Obiecuję, że będzie następny projekt a mam nadzieje, że będzie lepszy pod względem animowania postaci. Pzdr.
floo Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 popracuj nad flow... końcówka the best... ;) powodzenia!
floo Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 może się źle wyraziłem(skrót myślowy), ale chodziło mi o płynne przejścia między pozami... ;) troszkę zbyt sztywno...
Rekomendowane odpowiedzi