no_te Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Witam Jako, że udało mi się skończyć animację, którą traktuję jako wstęp do nauki animowania postaci podrzucam link by było co krytykować. http://pl.youtube.com/watch?v=DtVlaIAyYDA Oczywiście nie jest to jeszcze profesjonalny poziom ale myślę, że na początek może być. Pozdrawiam i miłego oglądania.
Master Kiełbaster Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 myślę, że na początek może być + za soundtrack :P
Lis Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jako wstęp jak najbardziej. Mnie najbardziej denerwuje że postać pływa po parkiecie, znaczy się że stopy nie przylegają sztywno.
SEB Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Lis ... on non stop robi moon walka, to dlatego :>.
no_te Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Dziękuje za odzew. Co do "pływania po parkiecie" to wyszło niedopracowanie szkieletu a właściwie zastosowanie jego najprostszej formy oraz fakt, iż stopy są długie i się nie zginają. Ale dość narzekania na swój projekt :) Mogę obiecać, że kolejny będzie lepszy (mam taką nadzieję) Pozdrawiam
sly Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Obiecujesz, czy masz nadzieję...?? pozdrawiam. P.S. fajny taniec + fajna muza... (ja tańczę lepiej)
no_te Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Obiecuję, że będzie następny projekt a mam nadzieje, że będzie lepszy pod względem animowania postaci. Pzdr.
floo Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 popracuj nad flow... końcówka the best... ;) powodzenia!
floo Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 może się źle wyraziłem(skrót myślowy), ale chodziło mi o płynne przejścia między pozami... ;) troszkę zbyt sztywno...
Recommended Posts