Napisano 21 Październik 200816 l Witam Jako, że udało mi się skończyć animację, którą traktuję jako wstęp do nauki animowania postaci podrzucam link by było co krytykować. http://pl.youtube.com/watch?v=DtVlaIAyYDA Oczywiście nie jest to jeszcze profesjonalny poziom ale myślę, że na początek może być. Pozdrawiam i miłego oglądania.
Napisano 22 Październik 200816 l jako wstęp jak najbardziej. Mnie najbardziej denerwuje że postać pływa po parkiecie, znaczy się że stopy nie przylegają sztywno.
Napisano 22 Październik 200816 l Autor Dziękuje za odzew. Co do "pływania po parkiecie" to wyszło niedopracowanie szkieletu a właściwie zastosowanie jego najprostszej formy oraz fakt, iż stopy są długie i się nie zginają. Ale dość narzekania na swój projekt :) Mogę obiecać, że kolejny będzie lepszy (mam taką nadzieję) Pozdrawiam
Napisano 22 Październik 200816 l Obiecujesz, czy masz nadzieję...?? pozdrawiam. P.S. fajny taniec + fajna muza... (ja tańczę lepiej)
Napisano 23 Październik 200816 l Autor Obiecuję, że będzie następny projekt a mam nadzieje, że będzie lepszy pod względem animowania postaci. Pzdr.
Napisano 23 Październik 200816 l może się źle wyraziłem(skrót myślowy), ale chodziło mi o płynne przejścia między pozami... ;) troszkę zbyt sztywno...