Gość OnimueNoKyo Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Mam mały problem... Ostatnio kupiłem sobie nowego notebooka i postanowiłem wreszcie na poważnie zacząć zabawę z maxem... Niestety gdy go odpalam na Viscie to wyskakuje mi blad APPCRASH... Czy to jest normalne?? Da sie to jakoś naprawić?? Moj notebook posiada nastepujace parametry: Vindows Vista Home Premium 64bit Sp1 i wszelkie aktualne poprawki 4GB Ram GF9700M GT Procek 2.5GHz Dasie cos z ty robic?? Czy to juz definitywny koniec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 fajnie było by wiedzieć jakiego maxa zainstalowałeś... marne z nas wróżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 jezeli dobrze pamietam to dopiero od wersji 9 i pozniejsze da sie zainstalowac na viscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OnimueNoKyo Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Nie sadzilem ze to bedzie wazne... Ten blad wyskakuje przy probie odpalenia maxa 9... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 3ds Max 9 Service Pack 2 ------------------------------------------------------------------------ http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=9593622&linkID=9241177 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OnimueNoKyo Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Ech... Ściągłem go i chciałem zainstalować ale tu mam kolejny problem... Przed końcem instalacji wyskakuje mi coś takiego: Youhave insufficient rights. Restart your computer, login with local administrator and try again to complite the installation or unistallation. A dalsza czesc bledu jest o kontakcie z servisem... Ktośma jakieś pomysły co do tego?? Ja jestem administratorem na tym kompie bo jest moj i to jest jedyne konto.... Probowalem restarowac ale to tez nic nie dalo... W wlasciwosciach pliku ustawilem nawet opcje: Run this program as an administrator i nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Sprobuj instalowac w trybie zgodnosci z XP SP2 (zaznacz odpowiedni box, wiesz gdzie...) A najlepiej sprawdz jak sie trial 2009 zainstaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 kliknij prawym na instalek SP i wybierz "uruchom jako administrator" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OnimueNoKyo Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Heh... Taka durnota... Dzieki za pomoc!!! Temat uwazam za zamkniety!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 ja tylko nadmienię ze ósemeczka maxa smiga pod viśtą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi