Napisano 30 Październik 200816 l Mam mały problem... Ostatnio kupiłem sobie nowego notebooka i postanowiłem wreszcie na poważnie zacząć zabawę z maxem... Niestety gdy go odpalam na Viscie to wyskakuje mi blad APPCRASH... Czy to jest normalne?? Da sie to jakoś naprawić?? Moj notebook posiada nastepujace parametry: Vindows Vista Home Premium 64bit Sp1 i wszelkie aktualne poprawki 4GB Ram GF9700M GT Procek 2.5GHz Dasie cos z ty robic?? Czy to juz definitywny koniec??
Napisano 30 Październik 200816 l fajnie było by wiedzieć jakiego maxa zainstalowałeś... marne z nas wróżki
Napisano 30 Październik 200816 l jezeli dobrze pamietam to dopiero od wersji 9 i pozniejsze da sie zainstalowac na viscie.
Napisano 30 Październik 200816 l Nie sadzilem ze to bedzie wazne... Ten blad wyskakuje przy probie odpalenia maxa 9...
Napisano 30 Październik 200816 l 3ds Max 9 Service Pack 2 ------------------------------------------------------------------------ http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=9593622&linkID=9241177
Napisano 30 Październik 200816 l Ech... Ściągłem go i chciałem zainstalować ale tu mam kolejny problem... Przed końcem instalacji wyskakuje mi coś takiego: Youhave insufficient rights. Restart your computer, login with local administrator and try again to complite the installation or unistallation. A dalsza czesc bledu jest o kontakcie z servisem... Ktośma jakieś pomysły co do tego?? Ja jestem administratorem na tym kompie bo jest moj i to jest jedyne konto.... Probowalem restarowac ale to tez nic nie dalo... W wlasciwosciach pliku ustawilem nawet opcje: Run this program as an administrator i nic...
Napisano 30 Październik 200816 l Sprobuj instalowac w trybie zgodnosci z XP SP2 (zaznacz odpowiedni box, wiesz gdzie...) A najlepiej sprawdz jak sie trial 2009 zainstaluje.
Napisano 30 Październik 200816 l kliknij prawym na instalek SP i wybierz "uruchom jako administrator"
Napisano 30 Październik 200816 l Heh... Taka durnota... Dzieki za pomoc!!! Temat uwazam za zamkniety!!!