Levus Napisano 23 Listopad 2008 Autor Share Napisano 23 Listopad 2008 Żyjecie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 ledwo, ja zakonczylem 3dniowy maraton wczoraj ;) fajnie bylo, mam nadzieje ze nie macie mi za złe ze to bydło;) przyprowadzilem :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 hehehe nieźle pokręconych ludzi przyprowadziłeś :) a za tydzień andrzejki XD pozdro;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Ano niezle bylo, nie mam powodow do narzekania :D Tylko cos sie szybko wszyscy zwineli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 fajnie fajnie;) tylko cieplej moglo by byc:) ...jechac w nocy na letnich oponach po lodzie- bezcenne;] Tadek rzeczywiscie bydlo, ale nie wszyscy:);P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Ha, dopiero sie na forum wbilem, cos nie dzialalo wczesniej ;P Wyjazd byl bardzo udany, jeden z tych po ktorym pozostaja bezcenne wspomnienia, super fotki i to uczucie, kiedy budzisz sie nastepnego dnia o 16 i nadal nie wiesz co sie dzieje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 ktoś w tą sobotę robi mini metting w kraku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi