Vorthron Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Witam! Chciałem zapytac czy ten samochód jest ok ? Chodzi mi o wizualną strone tego samochodu.
mirach Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Chciałem zapytac czy ten samochód jest ok ? nie .
Bruneq Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Mirach -> nie badz taki surowy:P Do jakiego typu gry to autko? jak do FPP to nie nadaje sie, jak do wyscigów to tez nie, ajk do strategii ....tez nie bo ma za duzo poly:) nie no...do strategii by dalo rade! ale jeszcze troche musisz skilla podlapac! pokaz siatke, textury itp
Kruku Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Pytanie czy to się wogóle nadaje do gry :( jak dla mnie to ktoś wrzucił meshsmooth i stwierdził że jest fajne ..bez cackania .. XD Napisz coś więcej o tym pojeździe Vorthron.
Temporal Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 Wypadaloby pokazac siatke jesli to model na poziomie jakis starych gier to moze i ujdzie (chyba ze siata jest gesta jak niektorzy twierdza) tekstura tez nie az taka najgorsza pomijajac szyby ktore wyszly fatalnie. Nie uwazam ze jest genialnie itd no to wszystko zalzy od ograniczen jesli tekstury maja narzucona niska rozdzielczosc no to wiecej wymagac od jakos nie mozna bo najlepiej namalowana tekstura w niskiej rodzialce nigdy za pieknie wygladac nie bedzie. Coz czekam na siate modelu i diffa bo speculara i normalek to chyba tutaj nie ma :P
Levus Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 Texturki bardzo "roztelepane" (i ogólnie słabe), jesteś pewien, że uvka jest poprawna bez zniekształceń?
Bro Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 Wyglada strasznie - juz nie wspomne o proporcijach - np tablica rejestracyjna - pokaz siatke
Rekomendowane odpowiedzi