ETA Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 (edytowane) Witam, Postanwiłem zmierzyć, ze swym sennym koszmarem tzn. wszystkim co związane z 2d... :P Na początek szkic z zdjęcia wszelaka krytyka mile widziana. Skan obcięty, bo ponieważ mój skaner nie chciał łyknąć kartki A3 :/ Edytowane 2 Luty 2011 przez ETA
serio Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 Usta wyszły Ci najsłabiej. Są dziwnie krzywe i zniekształcone, + warga dolna powinna łapać zdecydowanie więcej światła niż górna.Zęby wyszły płasko jak tik-taki (gdzieś słyszałem to zabawne skojarzenie ;). Nos również krzywo wyszedł. Oczy mają zeza. Ale widać (po cieniowaniu), że gałki oczne są głębiej osadzone w czaszce. Podobają mi się brwi. Nie zniechęcaj się tylko ćwicz dalej.
ETA Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 serio - dzięki :) tymczasem znowu (no bardzo dużo rysuję) :D udało się coś zrobić: Dzisiaj na szybko: I troszkę dawniej na spokojnie:
lordbiernac Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Cwicz podstawy. Widac, ze masz dryg, ale bardzo bardzo brakuje Ci podstaw anatomi, perspektywy itp...:)
ETA Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Napisano 30 Lipiec 2009 lordbiernac - dzięki, do dłuższego czasu nie mam czasu za bardzo na swoje pierdoły więc z ćwiczenie cięko :( Tymczasem projekcik nadruku na koszulke dla kolegi: Wektor w Illustrator CS2
ETA Napisano 20 Marzec 2010 Autor Napisano 20 Marzec 2010 Shot with DSLR-A200 at 2010-03-20 Dawno nic nie wrzucałem , więc moze ostatni szybki szkic :) czepiać się ile fabryka dała
eco Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 (edytowane) Szkic polecam obrócic 180 stopni- inaczej się ogląda ...wektor LEŚNY MORDULEC... hehe technicznie ok ale ta poważna poza i MORDULEC jakoś mi słomiasto zalatują - chyba nie trawię takich pozowanych elementów w innej postaci niż prześmiewcza- jak patrzę na te chińskie wzory/litery to się zastanawiam czy jest tam napisane LEŚNY MORDULEC czy może WOŁOWINA 5 SMAKÓW. No i co to jest ten nieszczęsny mordulec- czeski morderca ? :D Edytowane 21 Marzec 2010 przez eco
LittleMy Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 Witam, jako że chcesz usłyszeć słowa krytyki to ja też coś dodam, bardzo dziwnie wygladają jej rece, dziewczyna ma naciagniete ucho, ogólnie wygląda na 'lekko' polamana;] Twarz wyszła lepiej niż w poprzednich szkicach. więc pracuj dalej :] Pozdrawiam
ETA Napisano 21 Marzec 2010 Autor Napisano 21 Marzec 2010 (edytowane) Dzięki :) eco - leśny mordulec... hmmm to jest kolega który jest maniakiem karate. Sama nazwa została wymyślona po naoglądaniu się kapitana bomby, sarniego żniwa i innych produkcji tego typu. A, że swego czasu dużo biegał po lesie to jakoś tak wyszło :], poprostu miało być zabawne. Troche się popaćkałem z akrylem: Edytowane 18 Sierpień 2010 przez ETA
ETA Napisano 2 Luty 2011 Autor Napisano 2 Luty 2011 Po długiej przerwie próba tym razem z photoshopem, idzie jak krew z nosa + moja tendencja do nie kończenia prac.
telthona Napisano 2 Luty 2011 Napisano 2 Luty 2011 to ostatnie nawet fajne, dokończ. z poprzednich postów pejzaż nawet spoko wyglądał. Ćwicz ćwicz, ćwiczenia sie opłacają.
Rekomendowane odpowiedzi