Napisano 9 Listopad 200816 l Witam, Postanwiłem zmierzyć, ze swym sennym koszmarem tzn. wszystkim co związane z 2d... :P Na początek szkic z zdjęcia wszelaka krytyka mile widziana. Skan obcięty, bo ponieważ mój skaner nie chciał łyknąć kartki A3 :/ Edytowane 2 Luty 201114 l przez ETA
Napisano 9 Listopad 200816 l Usta wyszły Ci najsłabiej. Są dziwnie krzywe i zniekształcone, + warga dolna powinna łapać zdecydowanie więcej światła niż górna.Zęby wyszły płasko jak tik-taki (gdzieś słyszałem to zabawne skojarzenie ;). Nos również krzywo wyszedł. Oczy mają zeza. Ale widać (po cieniowaniu), że gałki oczne są głębiej osadzone w czaszce. Podobają mi się brwi. Nie zniechęcaj się tylko ćwicz dalej.
Napisano 7 Marzec 200916 l Autor serio - dzięki :) tymczasem znowu (no bardzo dużo rysuję) :D udało się coś zrobić: Dzisiaj na szybko: I troszkę dawniej na spokojnie:
Napisano 7 Marzec 200916 l Cwicz podstawy. Widac, ze masz dryg, ale bardzo bardzo brakuje Ci podstaw anatomi, perspektywy itp...:)
Napisano 30 Lipiec 200915 l Autor lordbiernac - dzięki, do dłuższego czasu nie mam czasu za bardzo na swoje pierdoły więc z ćwiczenie cięko :( Tymczasem projekcik nadruku na koszulke dla kolegi: Wektor w Illustrator CS2
Napisano 20 Marzec 201015 l Autor Shot with DSLR-A200 at 2010-03-20 Dawno nic nie wrzucałem , więc moze ostatni szybki szkic :) czepiać się ile fabryka dała
Napisano 21 Marzec 201015 l Szkic polecam obrócic 180 stopni- inaczej się ogląda ...wektor LEŚNY MORDULEC... hehe technicznie ok ale ta poważna poza i MORDULEC jakoś mi słomiasto zalatują - chyba nie trawię takich pozowanych elementów w innej postaci niż prześmiewcza- jak patrzę na te chińskie wzory/litery to się zastanawiam czy jest tam napisane LEŚNY MORDULEC czy może WOŁOWINA 5 SMAKÓW. No i co to jest ten nieszczęsny mordulec- czeski morderca ? :D Edytowane 21 Marzec 201015 l przez eco
Napisano 21 Marzec 201015 l Witam, jako że chcesz usłyszeć słowa krytyki to ja też coś dodam, bardzo dziwnie wygladają jej rece, dziewczyna ma naciagniete ucho, ogólnie wygląda na 'lekko' polamana;] Twarz wyszła lepiej niż w poprzednich szkicach. więc pracuj dalej :] Pozdrawiam
Napisano 21 Marzec 201015 l Autor Dzięki :) eco - leśny mordulec... hmmm to jest kolega który jest maniakiem karate. Sama nazwa została wymyślona po naoglądaniu się kapitana bomby, sarniego żniwa i innych produkcji tego typu. A, że swego czasu dużo biegał po lesie to jakoś tak wyszło :], poprostu miało być zabawne. Troche się popaćkałem z akrylem: Edytowane 18 Sierpień 201014 l przez ETA
Napisano 2 Luty 201114 l Autor Po długiej przerwie próba tym razem z photoshopem, idzie jak krew z nosa + moja tendencja do nie kończenia prac.
Napisano 2 Luty 201114 l to ostatnie nawet fajne, dokończ. z poprzednich postów pejzaż nawet spoko wyglądał. Ćwicz ćwicz, ćwiczenia sie opłacają.