Marcin Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Głupia dyskusja :) Pozdrawiam, Kasia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 Juz kit z tym Arturem... kim jest ta laska na zdjeciach? ;] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 Pana Artura powinno sie wykastrowac za bawienie sie ludzmi. A może właśnie to jest jego cel? ;) Pablo -> o i to jest dobre pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 To co zamykamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 piksar -> cała na przód ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 Ale po co zamykać, dajcie się ludziom wypłakać za rozczarowaną miłością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 uff zdążyłem się załapać w ten histeryczny wątek pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 To co zamykamy ? a może jednak ? gość dobrze gada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 No to ja tez sie wypłacze przed końcem wątku, a co? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 XD Też chcę tu być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 ta laska na fotach to ja. wydało się w końcu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 (edytowane) mgr inż. arch. Tomasz S. ?? :> :P Nie sądzę :P Ale wizki na stronce fajne :) Edytowane 18 Listopad 2008 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 serwus :) a swoja drogą ciekawe co ma w glowie koles w ktorym sie kochają rozni chlopacy z forum :D . I pare lat to ciągnal i podtrzymywal . I mocno o to dbal :P pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Listopad 2008 Share Napisano 18 Listopad 2008 Zamykamy jednak jak na innych forach bo widzę, że dziwne komentarze się pojawiają i linki, które myślę, że dla ochrony prywatności można pominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi