Orangegraphics Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 (edytowane) Ostatnio takie coś wymodziłem. cały czas się uczę. liczę na dużo komentarzy i podpowiedzi. umieszczaam to tu, a nie w renderach testowych bo tam bu umarło śmiercią zasypanego posta po jednym dniu:) a tu może dostane więcej rad. max-vray-ps edit: usunałem wersje z DOF-em, rzeczwiscie byla do dupy pozdrawiam. Edytowane 13 Listopad 2008 przez Orangegraphics
SWRSC Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 ten DOF totalna klapa. Troszke imo za wysoko kamera, jest problem z kadrami. Są nieciekawe. No i podłoga. jakiś mały bump by się przydał.
naeq Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Bardzo ładny render, czysto. Z tego co widzę to jest naprawdę OK, tylko przydało by się poprawić te kadry. Bardzo fajny żyrandol :D czy co to tam jest.
mirach Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 DOF straszny, widac ze w poscie, strasznie ostre krawedzie wyszly, gdzieniedzie widac ze sie rozjezdza. Wzorek na scianie strasznie mieni sie w oczach, ale chyba tak mialo byc. Bump na podlodze by sie przydal, albo moze ladny spec map.
hcpiter Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 plus ta sciana to khm khm nie wyszla troszke :) Mozna dostac padaczki od samego patrzenia, ogolnie jezeli o sam projekt to chaos straszny, materialy jakby nie przemyslane, no i zaslony sa jakby wybrudzone. A o zyrandol mozna sobie glowe oberwac ;) No i ten kwiat pasuje jak ... ;) Ogolnie spoko swiatlo ale trzeba jeszcze nad tym posiedziec a bedzie dobrze :)
!Ewert Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Oprócz dofa, tapety na ścianie która niszczy oczy i problemów z aa to podoba mi sie. Ciężko zrobić ładny kadr mając tak wysoko kamerę.
SWRSC Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 hcpiter, tak ma wyglądać shading w Twoich scenach Łotrze :p
hcpiter Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 nie chce mi sie ;) Od jutra bedzie dobrze jak rozpracuje iesy :p
Orangegraphics Napisano 13 Listopad 2008 Autor Napisano 13 Listopad 2008 świerszcz odbiore to jako pochwale i komplement;] tomuś- to co zrobic z aa? padlo tylko na tej zasranej scianie.;/ dzieki wszystkim. wywalilem tego DOFa;]
!Ewert Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 No to popraw ścianę, jest strasznie męcząca oczy. :-)
Rekomendowane odpowiedzi